čtvrtek 24. listopadu 2016

Sušené goji

Je považována za potravinu dlouhověkosti, radosti . Goji Berry můžete konzumovat jako čerstvé či sušené ovoce, šťávu, kapsle či prášek. Záleží také na jiných faktorech, a to zda jste žena či muž, jakou máte . Konzumují se čerstvé, vařené, nakládané a hlavně sušené. Goji jsou plody asijské rostliny zvané kustovnice čínská. Sušené bobule goji mají temně červenou barvu a chutnají asi tak, jako když .

Státní zemědělská a potravinářská inspekce zakázala prodej tun sušeného ovoce goji. Obsahuje totiž jedovatý pesticid. Goji (godži) jsou sušené plody kustovnice čínské (Lycium chinensis).


Mají sytě červenou barvu a jsou velké asi jako sušené rozinky. Majú sýto červenú farbu a sú veľké asi ako sušené hrozienka. Jak používat kustovnici čínskou: sušené plody goji může používat přímo ( necháme je nasáknout vodou), nebo je přidat do čaje, polévky, Goji sušené plody . Uložte si Goji sušené plody do . Plody kustovnice jsou v čínské medicíně známy jako plody dlouhověkosti.


Zázračná kustovnice čínská: 1 přírodní šťáva i sušené plody Goji.

Varianta: Podívejte se na další varianty. Zpomalte proces stárnutí pomocí vitamínů a minerálů v Goji. Goji je antioxidant, který posiluje imunitu. Sušené plody ovoce Goji nakupte na Bezva-Müsli!


Vyzkoušejte lahodné sušené plody z goji s vysokým podílem vitamínů a antioxidantů. Bobule Goji se v tradiční čínské . Goji kustovnice čínská je nejvyšší jakosti, protože se pěstuje v oblasti čínské provincie Ningxia, která je proslulá nejkvalitnějšími plody této rostliny na světě. Doplněk stravy Goji ve formě sušených plodů je klenotem tradiční čínské medicíny.


Goji – plody kustovnice čínské – vzhledem připomínají rozinky. Goji můžeme zobat jako sušené ovoce či přidávat do čajových směsí, tinktur, . Kustovnica čínska ( Goji ), jej správne užívanie a účinky (aj) na imunitu. Goji sa dá použiť aj v kuchyni, či už sušené , alebo priamo jeho za . Praha - Lidl musí v Česku ze všech svých poboček stáhnout potravinu Vemondo Goji ,– sušené plody kustovnice čínské, v balení g, šarže . Na sluníčku sušené , v bio kvalitě, s péči opečovávané. Supervýživné goji z Uzbekistánu. Svou chutí se podobá rozinkám, brusinkám a šípku.


Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, . Kustovnice čínská je možná vůbec nejhodnotnější a nejvýživnější ovoce na celém světě.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky