středa 30. listopadu 2016

Privátní sauna praha 4

V romantických zámeckých komnatách najdete dvě privátní sauny s ledovým bazénem a odpočívárnou a dva privátní whirlpooly. Užít si můžete exkluzivní . Dvě privátní sauny nabízí ničím nerušenou relaxaci pro páry i skupinku přátel. V prostorné saunové kabině ze světlého dřeva může pohodlně rozjímat dvě až . Naše pražské studio vám nabízí privátní saunu i vířivku.

Naše wellness centrum je vám plně k dispozici. Vyberte si dárkový poukaz do sauny, na masáž nebo do naší privátní sauny s vířivkou. Prostory wellness centra nabízejí samostatný prostor odpočinku, . Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1 Strašnice.


Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže. Dítě do 12ti let do privátní sauny nebo . Příplatek za každou další hodinu 5Kč.

Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou. Zažijte nezapomenutelné chvíle plné zábavy a relaxace těla a ducha v privátní viřivce a sauně. Ve Squash centru Ohradní je pro relaxaci k dispozici privátní sauna. Případně je k dispozici i privátní sauna pro osoby na minut za 6Kč,. Privátní relaxační Wellness centrum Praha Ďáblice.


V Kryocentru na Praze můžete navštívit ledovou saunu neboli . Sauna Spot, Praha - Podolí. WELLNESS RELAX - luxusní privátní wellness, Praha - Hloubětín. Na tomto webu naleznete aktualizovaný seznam finských saun v Praze.


Dopřejte si relaxaci v privátním wellness. Užijte si kvalitní masáž, soukromou saunu či lázeň s výběrem z koupelových solí. Připravíme pro Vás příjemné . Luxusní sportovně-relaxační centrum Wellness Club MIDA - Praha nabízí.


Whirlpool, finská a parní sauna od předního světového výrobce firmy Bayrol Vám. Slevy a akce na téma privátní sauna ze serveru Slevomat platné pro Prahu. Soukromá sauna, vířívka a relaxační místnost v Praze 7.

Naše privátní sauna , vířivka a další části Relax Clubu jsou k dispozici pouze vám. Provozujeme také oblíbenou posilovnu Fitness Victory na Praze - web: fitnessvictory. Malé privátní spa se saunou a vířivkou má kapacitu až pro osoby. Proč se oddat relaxaci ve vířivce.


Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních. Vířivky se stávají stále oblíbenější a mnoho lidí proto uvažuje o . Finská sauna ve Finské, Praha 1 Vršovice. Najdete u nás dvě sauny – veřejnou pro až osob a privátní saunu s vlastním zázemím pro 2- osob.


Dále zde máte k dispozici barové posezení a . Hezký, útulný, rodinný hotel v historické budově, blízko historického centra Prahy.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky