čtvrtek 17. listopadu 2016

Rolovací markýza

Ptáte se, jak je to možné? Můžeme nabídnout našim zákazníkům zajímavé a nízké ceny výsuvných markýz právě proto, že jsme přímí. Rozumíme lidem, kteří kladou na markýzy vysoké nároky.


V HORNBACHu najdete dokonalou venkovní markýzu na váš balkon či terasu. Venkovní markýzy dodáváme v typech konstrukcí. V katalogu nemáme podrobnější informace o rolovaci markýza.

Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Chcete ochránit sebe i váš interiér proti UV záření či nepřízní počasí? Pak vám nabízíme venkovní markýzy , které lze využít na zahradu, terasu, balkon či okna. Schovejte se do stínu výsuvné markýzy , která bude ladit s okolím.


Nabízíme markýzy bez kazety, polokazetové i kazetové a více než krásných vzorů látek. Především jsou schopny zastínit větší plochy teras, balkónů či prosklených výloh. Konstrukci Vám můžeme dodat v barvě konstrukce bílé, stříbrné nebo hnědé.


Rolovací pergola VERANDA BOX je markýza s moderním designem, tichým chodem a skvělými užitnými vlastnostmi.

Nachází uplatnění při stínění prosklených . Hodí se také výborně i pro zastínění obchodů. Ukázka realizace: instalace rolovací pergoly a svislé markýzy. Rolovací markýza pro malé auto Fiamma FPro 3v barvě Titanium plátno Royal Grey kg Praktická markýzy určená pro montáž na malé dodávky a . Hliníková rolovací pergola s markýzovou látkou Veranda Box je v našem sortimentu velice oblíbená. Díky svému příznivému poměru . Boční markýzy nebo clony jsou vhodné jak pro zastínění, tak i pro vytvoření soukromí.


Clonu je možno namontovat téměř kdekoliv díky nástěnnému držáku. Dále dotváří architektonický vzhled objektu a. Sida je boční venkovní látková clona. Je vhodná pro stínění a současně pro vytvoření soukromí na terasách domů.


Boční markýza SIDA je složena z boxu pro. Markýzy mají několik předností. Vyberte si markýzu vhodnou na balkón, terasu či do zahrady. Způsob provedení ( rozměry v mm).


Montáž na stěnu s ochrannou stříškou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky