středa 30. listopadu 2016

Prodej krmných brambor

Prodam krmne brambory prodám. Do 20km si dojedu, děkuji. Vyberte si co potřebujete z 2aktuálních inzerátů brambory. Prodám konzumní brambory Adéla a krmné brambory.


Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Jedná se o brambory odpadové, tj.

Brambory krmné , vhodné pro výkrm hospodářských zvířat. Zajišťujeme prodej krmných směsí pro hospodářská zvířata. V našem sortimentu naleznete krmné přísady a doplňky, granule pro domácí zvířata a šroty.


Velkoobchodní a maloobchodní prodej ovoce a zeleniny. Smlouva o prodeji závisí na sjednané ceně a rychlosti placení ze . Nabízíme potravinářskou pšenici, žito a sladovnický ječmen. Originál sadba RED ANNA (brambory - červená slupka) nyní na prodej kg - 1 Kč info: tel.


V Supíkovicích pouze prodej krmných brambor - info na tel.

Prodej konzumních, krmných a sadbových brambor , krmné pšenice, ovse a cibule. O nás, jahody, brambory , pěstování jaho pěstování zeleniny, krouhané zelí, krmná. Prodej je realizován přímo z provozu Bramborárna Chlumany, kde jsou brambory. Kromě brambor nabízíme také mrkev pro krmné účely a cibuli. Prodej krmných brambor Prodám menší, či větší množství krmných brambor.


Cena za 1kg = , - Kč. Zaměření na pěstování a prodej brambor , okurek, dýní i okrasných dýní a dýňových semen. Pěstujeme a vyrábíme obiloviny, brambory , krmiva a krmné směsi. MERUŇKY v prodeji v druhé polovině července.


BROSKVE v prodeji začátkem srpna. CIBULE v prodeji koncem srpna. GPS na založení jetele ha . Konzumní brambory od pěstitele.


Cibule: sezónní prodej (nutné předem objednat) Obiloviny: Krmnou pšenici. Firma Juriga oznamuje, že prodává krmné brambory, kilogram za Kč. Prodej sadbových a konzumních brambor , medu, krmných směsí pro králíky s léčivy, granulovaný kravský hnůj a další. Odběr možný v sídle firmy .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky