neděle 27. listopadu 2016

Parkove lavicky

Hledáte spolehlivého českého výrobce? Vyrábíme městský mobiliář se specializací na parkové lavičky a venkovní odpadkové koše již řadu let. Velký výběr kvalitních parkových laviček za nejlepší ceny. Nabízíme dřevěné, betonové nebo ocelové lavičky odolné každému počasí.


Parkové lavičky vybírejte ze širokého sortimentu.

V nabídce litinové lavičky i dřevěné. Vybrat si můžete i dřevo a povrchovou úpravu. Kvalitní venkovní parkové lavičky za nejlepší ceny od ABStore. Nakupte v eshopu betonové parkové lavičky , kovové parkové lavičky a litinové parkové lavičky za skvělé ceny.


ADVAS patří mezi tradiční české výrobce . Po procházce parkem nastává chvíle pro odpočinek. Příjemné posezení umocněné milým prostředím okolní přírody nabízejí parkové lavičky. Vyrábíme a prodáváme parkové lavičky , venkovní betonové lavičky, litinové lavičky, lavičky z recykl plastu, odpadkové koše, venkovní betonové koše a jiné .

Veľký výber kvalitných parkových lavičiek za najlepšie ceny. Ponúkame drevené, betónové alebo oceľové lavičky odolné každému počasiu. Vyrábíme lavičky pro veřejné prostory - do parků měst, a komerčních prostor.


V našej ponuke nájdete kvalitné lavičky, ktoré Vám vydržia mnoho rokov. Pri výrobe dbáme na precízne spracovanie každej lavičky, ktorá . Již let navrhujeme a vyrábíme parkové lavičky , zastávky, přístřešky, odpadkové koše, stojany na kola, zábradlí, zahrazovací sloupky, informační nosiče, . Výroba a predaj parkových laviček, odpadkových košov. Nakúpte v eshope betónové parkové lavičky , kovové parkové lavičky a liatinové parkové lavičky za skvelé ceny. Využití jednoho betonového prvku a dřevěných, případně plastových prken na několik způsobů.


Pohodlné parkové lavičky dodávame v rôznych farbách i . Jiskra, Výroba parkových a zahradních laviček, autobusových zastávek, čekáren a přístřešků MHD. Vo verejnom priestranstve sú parkové lavičky základným prvkom mestského mobiliáru. Sú vhodným miestom pre oddych, relaxáciu i posedenie s priateľmi.


Dřevo chráněno lazurovacím lakem v odstínu teak. Robustní dřevěné parkové lavičky vyrábíme standardně z borovice, za příplatek z dubu či exotických dřevin (teak, bangkirai apod.). Pohodlná, odolná a dobre vyzerajúca lavička je základným prvkom verejných priestorov.

V katalogu nemáme podrobnější informace o parkove lavicky. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Odpadkové koše, lavičky , popolníky, stojany na bicykle.


Masivní kovová konstrukce z jäklu 60xmm a ploché oceli v kombinaci se smrkovými latěmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky