úterý 29. listopadu 2016

Pozinkovaná garáž

V katalogu nemáme podrobnější informace o pozinkovana garaz. Níže naleznete zboží v internetových obchodech, které odpovídá vašemu dotazu. Polské plechové garáže Wojstal mají montovanou konstrukci z “L” profilů síly T- a pozinkovaných plechů.


Jsou tedy mobilní, bezúdržbové, snadno se montují. Plechová garáž 10×– pozinkovaná. Typ střechy: Pultová střecha, spád od vrat dozadu.

Typ vrat: Výklopná vrata – 3x. Inzeráty pozinkovana garaz. Bezplatná inzercia, pozinkovana garaz predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


PLECH, Pozinkovaný (lichoběžník - strana T střecha T) . Největší výrobce plechových garáží v Evropě Kontaktujte nás v době 8. Nejlevnější plechová garáž v provedení „ pozink “ zajistí bezpečné parkování pro váš automobil za cenu notebooku, televizoru nebo lepšího smartphonu. Rozměry Šířka: 3m Délka: 5m Výška vepředu: 13m Výška vzadu: 90m Plech: Pozink 1.

Plochá strecha so spádom dozadu alebo sedlovou strechou. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším . Garáže z pozinkovaného trapézového plechu. Jedná se o jednu z nejprodávanějších položek v naší nabídce. Tato nabídka oslovuje především zákazníky, kteří . Levné plechové pozinkové garáže se vyrábí z pozinkovaného „L“ profilu.


A kromě toho mají celou řadu . Prodám ruzne trubky CERNE i pozink délka 3m průměr 50mm i na plot ,ruzne profily i naGarazove vrata tecko a jine jakly atd. Ocelová konstrukce je ošetřena základní . Prodáváme plechové pozinkované garáže a sklady se zpevněnou střechou za nejnižší ceny v ČR včetně dopravy a montáže zdarma. V nabídce také kotce pro . Všetky kovové garáže vo všetkých rozmeroch sme na požiadanie zákazníka schopní vykonať z uzatvorených profilov alebo uzatvorených pozinkovaných. Výška vjezdu: m, Výška stěn: m, pozinkovaný plech.


Jsme výrobcem plechových garáží , jakýchkoliv rozměrů, na výběr je široká škála. Garáž akrylová či pozinkovaná – čo vybrať ? Chcete si kúpiť plechovú garáž , ale neviete aký plech vybrať? Tento článok Vám v tom pomôže.

LACNÉ PLECHOVÉ GARÁŽE A SKLADY POZINKOVANÉ. Rýchla realizácia bez stavebného . Rozmery Šírka: 3m Dĺžka: 5m Výška spredu: 13m Výška zozadu: 90m Plech: Pozinkovanie I. Rozmery garáže : Šírka 6m x dĺžka 5m, náter konštrukcie základnou farbou, opláštenie žiarovo pozinkovaným plechom. Plechy sú spájané pomocou nitov, . Všechny garáže jsou celoplechové z pozinkovaného a lakovaného plechu. Výrobky z ocelové konstrukce jsou oplechované trapézovým .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky