středa 8. února 2017

Barbie salon krásy

Přidej se k Barbii a jejím kamarádkám v Salonu krásy a staň se nejlepší stylistkou. OMLOUVÁME SE, ALE TITUL JE ROZEBRÁN. DODAVATEL NEZAJISTIL DOSTATEČNÝ POČET KUSŮ.


Představte si, že pracujete. Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a .

Barbie : Salon krásy - Hra pro PC. Užij si den plný zábavy a módních výzev! Užite si deň plný zábavy a módnych výziev! Další slevy pro kluky a pro holky . Salón krásy - Dokážete dokonale sladit makeup a barvu na vlasy? PC - BARBIE : SALÓN KRÁSY.


Pridaj vlastné hodnotenie (0).

Predaj tohto produktu bol ukončený. Za cenu 5Kč dostanete plně lokalizovanou hru pro děti, . Dobrý den nemáte prosím někdo doma barbie na cedečku naše holčina je tak zbožnuje my máme jen barbie salon krásy a ty on-line ji moc . Hraný v dobrém stavu, nekompletní, tak jak je na fotu. Od dnešního dne je v prodeji nová dětská hra určená především malým slečnám, které se zajímají o trendy v líčení, módě a účesech. Uži si deň plný zábavy a módnych výziev! Užijte si den plný zábavy a módních výzev!


Hračka se již nevyrábí nebo je vyprodaná. Nakupujte výhodně s eMimino. Stránky letáků zobrazujeme s přehlednými náhledy. V letácích a katalozích umíme fulltextově . Základní informace: DOSTUPNOST: ROZSAH LOKALIZACE: kompletní profesionální česká verze.


Pekny salon krasy aj s nejakym prislusentvom. Mame aj sadu BArbie fen na baterie a dalsie prislusenstvo. Vaša cena s DPH, na dotaz. Pomocí této sady si můžete vytvořit blahodárné pěny a soli do koupele, pot-pourri na provonění .

Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. V setu najdeš důležitá místa jako recepci, vyšetřovnu, salón krásy nebo odpočívárnu.


Den Dopravy ZDARMA - měsíčně.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky