pátek 10. února 2017

Brouci band

The Beatles Tribute Band From Prague, Czech Republic. Absolutní špička na poli Beatles revivalových skupin! Vstupenky jsou v prodeji také v informačních centrech v Kadani, . Po delší době na vás chystám články o dvou beatlesrevivalových skupinách.


Ze sálu Pražského hradu do podpalubí tlačného člunu odkud je jen pár kroků do baru PRACHY NA DŘEVO. Originální nástroje - Höfner, Rickenbacker, .

Poslechněte si hity skupiny Beatles živě v podání nejúspěšnějšího Beatles revivalu ! BROUCI BAND - Beatles Revival - jedna z nejúspěšnějších revivalových . Poznámka V případě nepříznivého počasí se koncert uskuteční v Zimní zahradě zámku Hluboká. Brouci “ mají skladby nastudované s . Tak jsou opět tady, téměř po dvou letech vystoupí na Habeši skvělý revival . Zobrazit více Zobrazit méně. Místo konání: Valašské Meziříčí. Koncert v amfiteátru zámeckého .

Detail události - ZÁBAVA - 3. Proměňte album ve fotoknihu. Ideální jako dárek nebo jen tak . REVIVAL – Dokonalá imitácia hudobnej skupiny THE BEATLES. Nie je to len hlasová imitácia tejto hudobnej legendy, ale BROUCI pripomínajú THE BEATLES . Největším úspěchem skupiny ve složení:. CDK Global, největší globální poskytovatel integrovaných . Máte zájem o tohoto interpreta? Nabídka služeb umělecké agentury.


Pořádání společenských akcí a koncertů, poradenství. Národní - Palác METRO, Prague. Nejlepší Beatles revival širocko dalecko!


Přijďte a zažijte nezapomenutelnou . Všetko o podujatiach v meste Zvolen nielen na fotografiách, ale aj videu - šport, kultúra, tanec, folklór, výstavy, hudba. Lennon, McCartney a spol . Jak začít nový rok, než s tím nejlepším co na hudebním nebi. Myslím, že to byl pro mnohé nezapomenutelný zážitek.


Rokytnice v Orlických horách.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky