čtvrtek 16. února 2017

Bazén dobruška

Krytý bazén města Dobrušky. Proměna na moderní akvapark přijde na 1milionů korun. Informace o letním koupališti v Dobrušce a alternativních aktivitách, které areál koupaliště nabízí.


Informace pro návštěvníky krytéhp bazénu v Dobrušce , včetně dětského bazénu a vířivky. Pro nejmenší je zde specifický šestiúhelníkový bazének s vodním hřibem.

Orlické hory a Podorlicko. Celý rok, každý den jiná otevírací doba. Letní venkovní bazén je 50metrový a pro děti je k. Provozujeme krytý plavecký bazén se metrovou skokanskou věží.


K dispozici je malý bazén , whirpool a parní komora. Součástí je také fén na vlasy,. Typy: Koupaliště, aquaparky, plavecké bazény. V krytém bazénu na vás čeká velký bazén o délce metrů se čtyřmi plaveckými dráhami, skokanská věž o výšce metry, malý bazén o délce metru a .

Změny však čekají i místní . Bezbariérový přístup: nájezd či rampa. Vítejte na stránkách naší restaurace. Doufáme že Vám u nás bude chutnat a vždy se rádi vrátíte. Datum, Hodnocení, Poznámka. Podívejte se na nejbližší akce, které se konají v restauraci Bazén v Dobrušce.


Královéhradecký kraj kategorie: Relax. WC, bazén s úpravnou vody, dětské brouzdaliště, hřiště na volejbal a nohejbal, stoly na stolní tenis, badminton, pétanque, kroket, dětské . Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí koupaliště . Atraktivní mlýn ve východních Čechách s přírodním bazénem a golfovým hřištěm. Dobruška - ubytování na chatě, chatce či apartmánu.


Areál nabízí plavecký bazén se skokanskou věží a kapacitou až 1osob, dále dětský bazén se. Vydry se rozhodl, že uspořádá bazén, kam pozve všechny oddíly našeho střediska, . Užijte si metrový plavecký bazén s hloubkou od m do m. Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro .

Druhy: Kúpaliská, aquaparky, plavárne. Uplatnění kvalifikace-pro pracovníky bazénů a koupališť, včetně hotelových. Studijní středisko UK, Solnická ul.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky