pondělí 20. února 2017

Jak zpracovat rajčata

Jenomže co když už vám lezou i ušima, čerstvá je nemůžete ani vidět a . My jsme si pro vás připravili tři snadné recepty, které vám pomohou úrodu rajčat snadno zpracovat a na sladkých plodech si pochutnat po celý . Rajčat a paprik se někdy urodí tolik, že je v čerstvém stavu nestačíte zkonzumovat. Jak je můžete zpracovat nebo uskladnit, aby vydržely co nejdéle? Srpen je měsíc sklizně rychle dozrávajících rajčat.

Těch se někdy urodí tolik, že je nestačíte v čerstvém stavu ani zkonzumovat. U velké většiny z vás bychom na zahrádce určitě nalezli rajčata. Víte ale, jak s nimi správně zacházet? A jaké jsou všechny různé možnosti zpracování ? POTŘEBNÉ PŘÍSADY Čerstvá rajčata.


Moji rodiče mají nadúrodu rajčat. Podívejme se k Italům, rajčata v jejich kuchyni hrají prim a nechme se jimi inspirovat. Můžete totiž rajčata zpracovat nejen do oblíbeného .

Jste nadšení pěstitelé, a tak ani letos nemohl váš skleník být bez nových sazenic rajčat ? První radost z červených plodů se nedá s ničím . Rajčatová sezóna se pomalu blíží ke konci a na keřících pořád zbývají desítky dozrálých plodů . Na špagety jsem dávala běžné rajčatové omáčky z obchodu. Fantastický nápad jak zpracovat větší množství rajčat bez práce. Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Přinášíme vám tedy nejlepší recepty, jak rajčata co nejlépe zpracovat a . Víte, že rajčata původně rostla jen na západním pobřeží jižní Ameriky?


Do Evropy je přivezli až španělští dobyvatelé v 16. Věděla jste, že se i rajčata dají zavařit? Nejen, že je to elegantní řešení, jak rychle spotřebovat velké množství rajčat , ale zároveň si uděláte . Na konci léta nám na zahrádkách zbývá hodně úrody. Poradíme vám, jak zakonzervovat plody zahrady tak, aby . Pokud pěstujete rajčata , možná vám rostliny nadělí více plodů, nežli stihnete za čerstva zkonzumovat.


Rajčata , papriky, cukety, ovoce různých druhů. A stojí za to vyzkoušet i .

Pečená lilková směs s paprikami a rajčaty ( i do zásoby). Osvědčené tipy, jak na okurky, rajčata a papriku. Nejrozšířenější způsob zpracování je sterilace.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky