pondělí 13. února 2017

Sauna poděbrady

Relax vašeho těla i mysli v privátní sauně , kterou. Malé wellness centrum s masážemi, ametystovou saunou, solnou parní lázní a přijemným posezením ve stylu marocké čajovny. Jsme centrum pro relaxaci a . Provozujeme útulné rodinné wellness centrum. Nabízíme Vám unikátní finskou saunu s ametystovou geodou, páru s himalájskou.


Neveřejná – klienti mají prostor sauny pouze pro sebe.

SAUNA Klasická finská sauna. Parní sauna je teplá mlhová lázeň, podobná sauně. Horká pára je vhodná při onemocnění dýchacích cest a revmatických potížích. Je doporučována také při . Oficiální web největších středočeských lázní. Pobyty pro seniory, víkendové pobyty, wellness pobyty.


Dopřejte si dokonalou očistu v unikátní ametystové sauně nebo solné parní lázni. Pro ještě lepší regeneraci je pro vás připravena široká nabídka rehabilitačních . Kapacita lůžek nabízí možnost pro soukromou akci či menší firemní setkání.

Pivovaru naproti Albertu). Czech Republic Rezervace - hodin. V suterénu objektu si odpočinete v sauně , vířivce, infra sauně nebo pod soláriem. Pro dokonalý relax a uvolnění vašeho těla doporučujeme využít . Hotel Golfi - sauna pro veřejnost, půjčovna sportovních potřeb a vybavení. Slevy na wellness, whirlpool a saunování.


Ničím nerušený a zasloužený relax ve wellness zóně je k nezaplacení. Sauny ve Středních Čechách. Těšit se můžete také na infračervenou saunu , masáže a další lázeňské.


Sauny v ČR a vše o saunování. Katalog provozovatelů saun a wellness center dle regionů. Poděbrady - Sauna , wellness. Privátní klasická sauna pro osoby s vlastním WC a sprchovým koutem, která se nachází v Bowlingovém . Hotel nabízí vše, co potřebujete pro klidný wellness víkend - masáže, saunu , bazén, .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky