středa 8. února 2017

Kryty bazen olesna

Otevírací doba krytého aquaparku. Sportplex - provozovatel aquaparku Olešná a víceučelové sportovní haly ve Frýdku-Místku. Plavecký bazén a brouzdaliště . Před návštěvou objektu doporučujeme si pro.


Každý všední den od začátku provozu do 14h sleva na vstup do bazénové části. Teplota vody °C, dětský bazén , divoká řeka, tobogán, whirpool osob, .

Krytý bazén je dobrým místem pro návštěvu s dětmi, které se vyblbnou na atrakcich. OTEVÍRAC DOBA LETNÍHO AQUAPARKU OLEŠNÁ. Super odreagování,úžasný bazén ,vířivka,sauna. Krytý a Letní aquapark Olešná , Frýdek-Místek.


Aquaparky, bazény Aquavidea . Zkraje září začala v prostorách krytého aquaparku na Olešné. Jeho maximální délka činí 2metru, šířka téměř 18 . Destinační management turistické oblasti Beskydy-Valašsko, o.

Přírodní nádrž, venkovní aquapark a krytý aquapark. Bazén SOU technické Frýdek-Místek (km, obec Frýdek-Místek) . Panoramatická virtuální prohlídka aquaparku Olešná ve Frýdku - Místku. Projekt bazénových technologií pro krytý aquapark připravil zlínský CENTROPROJEKT. Voda v bazénu má příjemnou teplotu 31°C a whirpool pak relaxačních 36°C. Hlavní nerezový bazén je cíleně navržen pro rekreační a relaxační účely, nikoliv jako . Typ bazénu : Veřejné bazény.


Provozujeme aquapark s nabídkou vodních atrakcí a tobogánů. Vodní nádrž Olešná na okraji města Frýdek Místek již dlouhá léta slouží především k letní rekreaci. K dispozici je krytý i letní aquapark s vyhřívanými bazény , hřiště na nohejbal a plážový.


Celoročně je v areálu otevřen zábavný aquapark s krytým bazénem. BAZÉN A VÍŘIVKA - Kotelna. V době technického uzavření aquaparku vypustíme bazény , abychom je mohli vyčistit a . Stories, reports on czech. V Olešné najdete aquapark s krytou a venkovní částí.


Hlavní bazén kryté části má délku metrů a slouží k relaxačním a rekreačním účelům.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky