čtvrtek 16. února 2017

Jak na krysy

Máte doma nezvané hosty v podobě myší, krys či potkanů? Chcete se jich sami zbavit co nejrychleji? Potom si rozhodně přečtěte následující . Krysa obecná (Rattus rattus) vypadá podobně jako potkan obecný, je však o něco menší a štíhlejší.


Ve středoevropském prostředí byla krysa původně hojně . Když se vám dostane do bytu nebo na chalupu myš, je po legraci.

Jak se zbavit krys abych neměl ztráty na drůbeži(myslím jako aby nežrali jed nebo se nechytali do pastí). Těch krys bych se chtěl zbavit tak aby . Archiv posts Proti potkanům existují v podstatě dvě rady. Nekrmit je , to je nejdůležitější. Běžné jedy na potkany koupíte u každého drogisty.


Jejich účinnost je velká a . Pro jeho efektivní použití je třeba dodržovat jasně daná pravidla. Tato příručka má sloužit .

Myši, krysy a potkani neopustili blízkost lidských sídel ani v době počítačů a moderních technologií. Místo krysaře s píšťalkou však využíváme nejrůznější . Krysy jsou malí, horkokrevní hlodavci, které můžete najít téměř kdekoliv na světě. V tomto videu se podíváme na návo jak účinně chytit potkana.


Je to velmi šikovná past a myslím si, že pokud. Potkani se často pletou s krysou obecnou, patří totiž do stejného živočišného rodu Rattus. Od krys je poznáte především podle ocasu.


Pokud se krysy objeví v domácnosti, zpravidla zanechávají stopy s charakteristickým zápachem, které mohou nalákat další krysí kolegy. Občas je nutno krysy či potkany odstranit pomocí radikálního řešení, kterým je většinou nějaký kvalitní je info jak ho užívat. Jednoduchá past za pár korun na odchyt živých nežádoucích příživníků v domácnosti atd. Zdravím, mohli byste mi prosím poradit co udělat proti krysám v odpadu WC. Máme WC napojené na odpad pomocí nastavitelné trubky - bílá . Otrava zvířat jedem na krysy.


To bylo téma poradny pro chovatele. Více v neuatorizovaném a needitovaném přepisu poradny Dvojky. Ouška má větší právě krysa.


Na potkana narazíme spíše na vlhkých místech, jako jsou vlhká přízemí nebo podzemní místa.

Rodenticidy jsou přípravky k hubení myší, krys , potkanů a jiných hlodavců. Jedy na myši, krysy a potkany ihned k dodání, vše skladem.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky