úterý 21. února 2017

Dotace na sportovní hřiště

Program Oranžová hřiště podporuje výstavbu nebo rekonstrukci dětských a sportovních hřišť. Program podpora regionů se zaměřuje na veřejně prospěšné . MZČR máme nárok na nějakou dotaci na výstavbu nového minigolfového hřiště pro . Ministerstvo pro místní rozvoj vyhlašuje výzvu k podávání žádostí o dotace na obnovu sportovní infrastruktury. Obce budou moci finance použít . Získat lze dotaci ve výši až 1 nákladů projektu na novou stavbu, .

Využívejte evropské dotace ! Podpora materiálně technické základny sportu. NNO – spolek musí mít ve stanovách uveden předmět – sportovní činnost. Na vyčerpání dotace a zajištění rekonstrukce tedy měly do konce roku pouze několik měsíců. Modernizace stadionů, hřišť a dalších sportovních. Na dětská hřiště můžete získat dotaci až do výše 1. Byl zrekonstruován objekt pro rekreaci, vybudována půjčovna sportovních potřeb, vybudováno dětské hřiště a další.


Výzva - MŠMT - hřiště , sportoviště.

Sportovní a dětské hřiště u ZŠ Pohořská - archiv dokumentů. Společnost Panství Morava a. Dotace : ze způsobilých výdajů. Jedná se o finanční podporu z Evropského fondu pro regionální rozvoj . Zastupitelstvo obce Středokluky schvaluje povolení výstavby multifunkčního sportovního hřiště na pozemku p. Hřiště ale dostává od hráčů každý den zabrat, údržba tak stojí. Naštěstí existují dotace na závlahu fotbalových hřišť a dalších sportovních ploch.


Víceúčelové sportovní hřiště v objektu Základní školy Jalubí. Podporované aktivity: Podporovány budou projekty s výstupy, . Město uspělo v žádosti o dotaci na rekonstrukci hřiště s umělým povrchem u 3. ZŠ a výstavbu zázemí a tribuny u tohoto hřiště , konkrétně jde o . Dětská hřiště a místní komunikace z MMR. Naše dotace pomohou tam, kde obce na hřiště a tělocvičny ve svém rozpočtu. Tento formulář je určen pouze pro podání žádosti o neinvestiční dotaci prostřednictvím České unie sportu , z. Dětské a sportovní hřiště v areálu školy Masarykovy sady Český Těšín.


Výboru Regionální rady dne 18. Smlouvy o poskytnutí dotace.

Během jednoho roku v obci přibylo nejen venkovní víceúčelové hřiště , ale i nově. Mikroregion se postaral o tři nová víceúčelová hřiště ), dotace z Regionálního . Dokončení šatnového zázemí a tréninkového hřiště - celkový rozpočet 4tis. Dnešním dnem byl spuštěn dříve avizovaný internetový rezervační systém pro nové víceúčelové sportovní hřiště (VSH) v Tlustici. Pro přístup do systému je . Jablonec nad Nisou s účastí státní dotace z MF (1mil. Kč).


Rekonstrukce a modernizace povrchu hřiště s UMT ve sportovním areálu Břízky. Plzeňském kraji, podpořit sportovní. Obnova oplocení areálu fotbalového hřiště v Nýrsku .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky