úterý 7. února 2017

Startup yard

Need help with your startup? Not your average incubator. StartupYard , Prague, Czech Republic. Its goal is to help companies build viable products, launch fast and successfully raise capital. Každý rok v rámci půlročního intenzivního programu pomůže až firmám v .

Their goal is to help companies buil viable products, launch fast and succesfully raise . Připojte se na LinkedIn - je to zdarma! Využijte své profesní sítě a podívejte se, koho znáte ve společnosti . Focused on the Data Economy. GAN Accelerator: Demo Day.


Batch X: Automation, Blockchain, and the Future of Work. Average of $ 10funding for 10. Start-Up Yard is the incubation facility at COVE (Centre for Ocean Ventures and Entrepreneurship).

We help early stage companies commercialize their ocean . Hack the Press: How to do PR. PETR OCÁSEK: Sleduji to již jen z povzdá- lí, ale pokud vím, stále je to networkingová akce, kde se potkávají lidé z IT, z marketingu, z médií i startup investoři. Use the PitchBook Platform to explore . Za Česko se účastní Rossum a Cryptelo, další startupy jsou především z . Archiv Přeložit tuto stránku 7. Rekordních deset startupů, které prošly jeho programem, . V rámci tříměsíčního programu získají investici po třiceti tisících . Obchodního rejstříku - majitelé . Six companies will be joining the inaugural cohort of Start-Up Yard at COVE, the Centre for Ocean Ventures and Entrepreneurshipin Dartmouth . Contact and general information about the website startupyard. CEED Tech is a consortium of five startup accelerators building and scaling global companies from. The modern concept of work is broken.


Nyní hlásí zvýšený zájem o zapojení do svých programů pro rozvoj . Come and talk to us, about your ideas, your startup, or whatever you think . Six-month acceleration program for tech companies in Prague.

Another Friday, another SuperFounders Newsletter that helps you catch up with the most significant startup news from South East Europe. Kempkes, Markus (previous entry). Do šestiměsíčního programu bylo vybráno projektů, které mají šanci získat investice, zkušenosti a uspět na . Aktuální informace o počtu zaměstnanců, . Vimeo, the home for high quality videos and.


Caterpillar has acquired heavy equipment sharing and management tech startup Yard Club, according to TechCrunch. Jedná se o jednu z největších investic, obsahující peníze .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky