pondělí 6. února 2017

Softub virivky

Pro malou i velkou rodinu. Vířivé bazény pro malou i velkou rodinu, společný čas k nezaplacení. Showroom Praha Štěrboholy. Mobilná, úsporná a pohodlná. Nezabúdame ani na zábavne doplnky k vírivkám a pre spríjemnenie atmosféry aj.


Jsou vhodné do interiéru i exteriéru.

Rovněž uvedení do provozu a její ovládání je jednoduché. Podívejte se na video, které vám přiblíží jedinečnost vířivého bazénu Softub. Nejžádanější přenosná vířivka je vhodná pro - osoby. Skvělá investice do zdraví vhodná na terasy a do zahrad přirozený vzhled vířivky - dobře zapadne do. Vnější opláštění vířivky je z materiálu LeatherTex, jenž propůjčuje tradiční lázni eleganci koženého vzhledu.


Vnitřek bazénu tvoří materiál . Je nám to líto, ale nabídka už . Vhodné jak na zahradu či terasu, tak do interiéru. Venkovní vířivky jsou lehké, tiché a ve skvělém designu.

Nabídnou celoroční provoz navzdory . Vířivka může stát celoročně venku . Vnější materiál LeatherTex, motor, i ostatní součásti jsou odolné min. Dobrý den, ano takové vířivky skutečně existují. Důmyslná soustava motoru, čerpadla a ohřevného systému . Máte náročnou práci a zasloužíte si odpočinek?


Nemáte čas cestovat do wellness centra nebo . SOFTUB - vírivka do ktorej sa ZAMILUJETE! Dopřejte si bezstarostnou relaxaci, uvolněte se od . Softub ale mezi nimi tvoří zvláštní kategorii. Ulehnout do vířivky po náročném pracovním dni nebo ve volném čase o víkendu je snem snad každého z nás. Abychom vám usnadnili vyhledávání zajímavého obsahu v našem . Instalace vířivky , stavební příprava i provoz mohou být dnes mnohem snadnější, než se může na první pohled zdát.


Obor: Nábytek, doplňky a materiály pro výrobu nábytku. Prodej a servis vířivých bazénů Softub.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky