čtvrtek 9. února 2017

Soukromá vířivka

Proč se oddat relaxaci ve vířivce. Vířivku dnes můžete navštívit nejen v bazénu nebo v lázních. Vířivky se stávají stále oblíbenější a mnoho lidí proto uvažuje o . Le Charm je luxusní apartmán s privátní vířivkou.


Přijďte si s partnerem zarelaxovat.

Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody. Nabízíme soukromou saunu, vířivku (whirlpool) a masáže. Salon můžete využít i jako milenecký azyl nebo hodinový hotel - Praha 1 Strašnice.


Co byste si užili Luhačovic jako lázeňského města, kdybyste nevyzkoušeli nějakou koupel ? Blahodárné účinky koupání v teplé vodě jsou . Vířivá vodní lázeň s masáží celého těla a volitelnou koupelovou solí. Garantujeme čerstvě vyměněnou vodu ve whirlpoolu po každém zákazníkovi. VÍCE INFORMACÍ O SOUKROMÁ VÍŘIVKA.

Společně s intimním osvětlením a báječnou dekorací se jedná o jeden z . Privátní wellness ( vířivka a sauny) ČERNÁ LOUŽE, penzion a restaurace. Náš privátní klub Vám poskytne zázemí pro soukromé saunování a relaxaci ve vířivém. Celý komplex k pronajmutí pouze pro vás! Příplatek za každou další hodinu 5Kč. Pro každého návštěvníka napouštíme vířivku čistou.


AVANA - privátní wellness, vířivka, sauna a masáž ve Zlíně. Rezervujte si soukromou vířivku , sauny a masáže pro váš nerušený odpočinek. Relaxujte ve dvou v soukromí Wellness Ďáblice.


Uvolněte své svaly a zbavte se stresu v sauně, vířivce nebo hydromasážní vaně. Sauna se soukromou vířivkou Plzeň. Navštivte náš privátní whirlpool Praha, vaši cestu k relaxaci. Privátní vířivka Praha Relax Days pro jedinečný odpočinek v bublinkách.


Uvolněte se v infrasauně, vychutnejte si relax a hydromasáž ve vířivce. Vychutnejte si relax po svém v soukromém Wellness v Ostravě. Pro Vaší relaxaci Vám bude k dispozici wellness vířivka , sauna, sprcha a relaxační místnost.

Soukromé wellness v Šumperku.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky