středa 8. února 2017

Sázení melounu

Melouny patří mezi nejnáročnější plodovou zeleninu. Vyžaduje hodně tepla, vláhy a živin. Ačkoli je to subtropické ovoce, můžeme se do pěstování pustit i na . V Číně explodují melouny přímo na poli.


Na vině je jejich předávkování pesticidy.

My si raději ukážeme, jak si meloun můžete vypěstovat doma na . Hotové roubované sazenice melounů je už nyní možné objednat ZDE. Je vhodné použít k pěstování melounů černou netkanou textilii. Jak pěstovat melouny na zahradě meloun , melouny ,jak pěstovat,pěstování melounů , vodní,ze semen,ze semínek,cukrový,cantaloupe meloun ,cukrový. Pokud jste ještě pěstování melounů nikdy nezkoušeli, pokusím se s vámi.


Téměř všichni považují vodní meloun za osvěžující letní ovoce. Budu sázet meloun vodní (polní) z předpěstovaných sazenic které se neúměrně vytáhly. Je možné sazanice zasadit hlouběji (podobně jako rajčata) - s tím že . Meloun je teplomilný a nesnáší kolísání teplot, pěstování melounů je proto vhodné v teplejších oblastech. Půda by měla být propustná hluboká bohatá na humus a dobře propracovaná. Pěstování vodních melounů.


Krátký návod jak pěstovat melouny. Popis rostliny a základní části. A nakonec několik vhodných doporučení a tipů. Zkušenosti s pěstováním melounů v Čechách.


Půdy vyžaduje lehčí až středně těžké. Ty, kteří se rozhodnou pro vlastnoruční pěstování melounů , je třeba upozornit předem, že vypěstování melounů patří po mnoha stránkách k mistrovským . Manžel si myslí že zrovna u nás doma se jim bude dařit 8O Zatím je máme na okně v truhlíku. Přejít na Sázení rostlinek melounu - Sázení rostlinek melounu. Z pěstovaného u nás ovoce jest meloun jistě jedno z nejkrásnějších i nejlepších:. Na sázení melounů třeba zvoliti místo z cela svobodné, vzduchu odevšad . Při pěstování cukrového melounu je třeba věnovat dostatečnou pozornost správnému zaštipování.


Rostlinám s pěti listy zaštípneme vegetační . Výsadbu melounů je třeba zahájit až po 15. Dříve by došlo k uhynutí rostliny vlivem nízkých teplot.

Při sázení melounů stačí pouze .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky