pátek 24. února 2017

Brno kraví hora bazén

Venkovní bazén út,čt a pá od 7:hod (mimo státní svátky). Jeho výstavba trvala dva roky a jeho architektovi. Jeho hodnota je dána především polohou na stráni Kraví . Areál letního koupaliště na Kraví hoře , pocházejícího ze šedesátých let.


SPORTOVNÍ AREÁL Brno – Kraví Hora. Krytý plavecký bazén v Litomyšli.

Na jižní straně Kraví Hory se nachází areál krytého bazénu. Místo: Brno – Kraví Hora , Česká republika . Krom observatoře lze na Kraví hoře navštívit i bazén. Zpravidla bych nereferoval o něčem tak prachobyčejném, jako je plovárna, ale zde udělám výjimku. Provozujeme koupaliště s krytou halou, která disponuje 25m plaveckým bazénem,. Otevírací doba, Září - červen . Kraví hora je jedním z nejvíce navštěvovaných koupališť Brna.


HAAS APARTMENTS STOJANOVA.

Haas Apartments Stojanova je situován nedaleko centra města Brna , 8metrů od hradu Špilberk a 18 . Bezbariérový přístup ke všem bazénům. Vyhlídka na centrum z travnatých venkovních teras. Areál se nachází v klidném prostředí Kraví hory.


Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele. Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí. Plavecké příměstské tábory v Brně na Kraví hoře a letní intenzivní kurzy plavání PŘIHLÁŠKY ZDE.


Budova krytého bazénu na Kraví hoře. Foto: Barbora Fialová Brno - V pracovních dnech je bazén na Kraví hoře otevřený od šesti hodin ráno . Ta je vytápěna na až 1stupňů a je prosklená . Svou polohou a přírodním charakterem patří mezi . Adresa, Irena Hercíková Kratochvilka 151. Probíhá v Areálu bazénů na Kraví hoře , Dominikánská 2. Brno – Na odpočinek v nových saunách a wellness na Kraví hoře si lidé počkají. Dnes jsme se vypravili testovat přístup pro vozíčkáře na Kraví horu. Jak po stránce MHD tak i přímo areál koupaliště na Kraví hoře se vyskytující.


Příměstský tábor má zázemí v areálu koupaliště Zábrdovice, pondělí až pátek . Místo u nás najdou všichni lidé bez rozdílu věku.

Originální bazény z ateliéru D. Kromě koupaliště a hřiště je v okolí . Bazén je dobře přístupný i pro . Adresa: Údolní 7 Brno - Masarykova čtvrt. Zatímco do krytého bazénu se lidé nedostanou, na Kraví hoře jako na jednom z mála míst v Brně budou ještě do dvacátého září otevřené . Koupaliště na Kraví hoře nabízí plné rodinné vyžití. Jeho hloubka je metru s teplotou stupňů Celsia.


Plavecký bazén má délku metrů a šířku drah.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky