čtvrtek 15. března 2018

Depilacni vosky

Depilační gelový vosk BÍLÁ ČOKOLÁDA 1g. Prodáváme depilační vosky i ohřívač vosku. Pořídíte u nás depilační vosk na obličej, čistič na vosky i olej po depilaci.


Depilace samostržnými vosky , Depilujeme. Reference jednorázová špachtle pro depilaci obličeje ks – Skladem.

Vyberte si ze širokého sortimentu výrobků na depilaci , vosků na depilaci a depilačních přípravků. Potřebujete poradit s výběrem nebo jste něco nenašli? Vyzkoušejte depilační krémy nebo depilační vosky pro sametově hebkou pokožku. Hair Cosmetics - profesionální vlasová kosmetika, kadeřnické potřeby a vše pro vlasy. Dodání do hodin, profesionální poradenství a další výhody v obchodě ověřeném zákazníky.


Bohatý výběr depilačních vosků pro muže i ženy od značek Gillette, Veet a dalších. Vše za výhodné ceny a dodáním do druhého dne. Nabízíme pestrou škálu kvalitních depilačních vosků.

Také nabízíme depilační fólie. Chloupky jsou depilovány s kořínky, nebudete mít pocit . Transparentní vosk s širokou hlavicí. Charakteristický konzistencí a vlastnostmi přírodního medu.


Obsahuje přírodní včelí vosk. Vhodný pro odstranění tenkých, . Klasické 100ml depilační vosky se rozehřívají v MONO ohřívači. Pro citlivější partie nebo na obličej použijte. DEPILAČNÍ VOSKY Systém STARPIL je způsob depilace roll-on teplým voskem, který byl vytvořen a pečlivě propracován firmou MayStar pro ideální depilaci. Salvus Praha nabízí masážní oleje, depilační vosky , konopný olej, mandlový olej, bambucké máslo, kosmetické štětce a další . Základními variantami jsou vosky studené a vosky rozpustné – vlažné či teplé.


Existuje mnoho variant na . Máme depilační vosky - výběr necháme na vás. Jsme vaše internetová lékárna s dopravou za Kč, nad 9Kč zadarmo. CenaKč RefectoCil Oxidant 10vol.


Vosk s arganovým olejem CenaKč Vosk s arganovým olejem Pilník na nehty CenaKč Pilník na nehty Pilník na . Flísové depilační pásky bez perforace 1m.

Mnohem lepší než bavlněné depilační pásky, vosk se lépe přichytí a rovnoměrně se odtrhává. Jak dlouho vám vydrží po depilaci hladká kůže? Pokud jste depilaci voskem ještě nikdy neprováděli, . QUICKEPIL Tvrdý vosk na depilaci modrý kg. Logo pro zásilkový výdej léčivých přípravků.


Home Úvodní stránka - Kosmetika - Přípravky na holení a depilaci - Přípravky pro depilaci - depilační vosky.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky