pátek 9. března 2018

Venkovní koupaliště kladno

Letní koupaliště se nachází v blízkosti lesoparku Lapák v centru unikátního komplexu sportovišť. V bezprostřední blízkosti zde naleznete . Areál letního koupaliště nabízí spoustu možností nejen ke koupání. Zvýhodněné vstupné také na letním koupališti. Sportovní areály města Kladna nový ceník pro letní koupaliště u areálu Sletiště.


U vstupu do areálu je úschovna kol.

Dětem ve věku do let je povolen vstup pouze v doprovodu dospělých. Aktuální katalog firem v kategorii venkovní koupaliště Kladno. Na letní koupaliště u Sletiště v Kladně chodí denně stovky lidí, klid tady proto.


V září by měla být hotova restaurace a venkovní zahrádka . Celkem jsou v naší databázi koupaliště z okresu Kladno na stránce. Koupaliště u Sletiště v Kladně - umělé - venkovní bazén . Areál Letního koupaliště u Sletiště naleznete za Aquaparkem Kladno ve směru k lesu Lapák. Ke koupání jsou návštěvníkům k dispozici tři bazény - bazén x . Tato dispozice jej tak předurčuje jak pro .

Bazén s tobogánem, dětský bazén - brouzdaliště se skluzavkou. V areálu koupaliště občerstvení. Vedle koupaliště trampolínový park. Areál nabízí plavecké bazény: dětský bazén, bazén pro výuku plavání a plavecký bazén. Na Sletišti už od zítra (Foto: Město Kladno ). Jeseník, Jesenické koupaliště.


Jihlava, Vodní ráj - venkovní část. Nově jsou instalovány v areálu . Vychutnejte si krásu plochy přes tisíc m 2. V letních měsících si u nás užijete zábavu ve velkém plaveckém bazénu nebo v . V Kladně jsou dvě venkovní koupaliště. Jedno z nich v sousedství Sletiště. Takže si nyní můžete dopřát moderní venkovní koupaliště v aquaparku Kladno s 1metrů dlouhým tobogánem, hřištěm pro minigolf, brouzdalištěm, dětským . Aquaparku Kladno , Letního koupaliště u Sletiště nebo Letního koupaliště Bažantnice. Na koupališti Michal mají také trosjkluzavku o délce 1metrů.


Aquapark Kladno nabízí nejrůznější formy vyžití pro všechny milovníky vody bez. Venkovní tobogán v aquaparku Kladno - Sletiště. V Uherském Brodě bude nové venkovní koupaliště.

Provozujeme koupaliště s atypickým bazénem ve tvaru velryby s hloubkou až metry. K dispozici je převlékárna, úschovna kol, minigolf a. Výzva k podání kandidátních listin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky