čtvrtek 29. března 2018

Dveře do zahrady

Posuvné dveře do zimní zahrady. Výběr zimní zahrady byste měli začít ideálně tím, že si upřímně definujete, jak chcete v zimní zahradě trávit čas. Na balkon, terasu či rovnou do zahrady vás pustí prosklené dveře. A dnes už často nejde o staré klasické typy. Z jakých možností se dá vybírat?


Balkonové dveře neboli francouzská okna poskytují komfortní přístup na terasu či zahradu.

Ale aby byl opravdu komfortní, vyžadují nízký práh. Pokud chceme vizuální kontakt se svou zahradou a současně mít do zahrady komfortní přístup, jsou výhodným řešením posuvné dveře. Systém posuvných dveří HS portál (Hebe Schiebe) je vhodný pro velká a těžká posuvná křídla až do 400kg. Nové provedení těchto atraktivních . Finstral vyrábí zimní zahrady s tepelnou izolací již 30let.


Okna, dveře a prosklené nástavby – vyrábíme na míru co do velikosti, provedení i požadované funkce . Vyrábíme kvalitní dřevěná eurookna a vchodové dveře. Našimi dalšími produkty jsou dřevěné zimní zahrady a kastlová okna na míru pro historické a kulturní památky.

Je mnoho důvodů, proč se pustit do výstavby zimní zahrady. Pro vchodové plastové dveře OTHERM je samozřejmostí vysoká bezpečnost. Hliníkové dveře se hodí do všech prostor s velkým pohybem osob.


Do interiéru nabízíme neizolované posuvné dveře Schüco s celou řadou nových designových. Okna, vchodové dveře , posuvné systémy a zimní zahrady. K dispozici jsou i systémy pro zdvižně posuvní dveře hojně užívané v rodinných domech a skládací dveře do R zimních zahrad i restaurací a podobných . Námi vyráběný systém Thermalux umožňuje skvělé uplatnění jako výplň do zimních zahrad a posuvných stěn. K zimním zahradám dodáváme hliníkový sklet a . WmK- který je vhodný k osazení do nízkoenergetických a pasivních domů. Přesvědčte se, že posuvné dveře na míru splní vaše přání spojená s jejich.


Kvalitně provedená zimní zahrada ze dřeva působí impozantním a luxusním. Tyto systémy umožňují panoramatický výhled a snadné otevíraní . Dřevěná okna neboli eurookna splňují všechna kritéria na zateplení vašeho bydlení a přidají do něj příjemný dotek přírody. A tak milí přátelé, pokud máte doma nějaké podobné dveře nebo vrátka, najděte jim nový úkol.


U profily jsou ukotveny do bočních stěn . Vstupte se samolepícími fototapetami na dveře do světa velkoměst, do lesa a nebo na pláž. Samolepicí fototapeta na dveře oživí váš domov a povrchová .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky