pondělí 12. března 2018

Drevené prístrešky

Využite naše roky skúseností a my Vám výhodne postavíme drevený prístrešok na auto (carport) podľa Vašich požiadaviek a predstáv. Dřevěné přístřešky na zahradu jsou velmi oblíbené a krásné. Jak ale vybrat ten správný přístřešek?


Ať už zvolíte pergolu nebo altán je potřeba. Nabízíme Vám desítky modelů dřevěných přístřešků.

Dřevěné garáže a přístřešky na auto jsou ideálním a zajímavým řešením pro Vás a Vaše vozidlo. Drevené prístrešky a pergoly sú okrasné stavby pri dome alebo v záhrade. Slúžia k dekorácii, usmerňovaniu popínavých rastlín, chránia pred slnkom a dažďom. Vyrábíme sériově i na zakázku pergoly, altány, garážová stání, zastřešení terasy, zahradní nábytek, dřevěné ploty a dřevěné hračky.


Pergoly, altány, garážová . Venkovní stání pro auto nejen ochrání automobil před nepříznivými vlivy, ale také se stane stylovým doplňkem každé zahrady. Prístrešok so sedlovou strechou pre autá. Galéria striešky a prístrešky.

Terasový prístrešok o rozmeroch 5× 5m. Ponúkame Vám desiatky modelov drevených prístreškov. Drevené garáže a prístrešky na auto sú ideálnym a zaujímavým riešením pre Vás a Vaše vozidlo. Vďaka širokým možnostiam využitia môžu slúžiť.


Tento samostatný prístrešok pre automobily sa skladá z hobľovaného ihličnatého dreva , ktoré je proti poveternostným vplyvom chránené tlakovou impregnáciou. Ponúkam výrobu a montáž kvalitných drevostavieb na mieru za rozumnú cenu: - záhradné a rekreačné altánky - pergoly - drevené domčeky, chatky - prístrešky. Naše garážové přístřešky vyrábíme ze smrkového dřeva. Popis: PERGOLY OD FRONTMANA MĚLNÍK.


Altánky, prístrešky a pergoly na mieru. Jsme rodinná firma a dřevo nás jednoduše baví. Zabýváme se stavbou přístřešků na auta, zahradních domků, altánů, pergol či podobně, přesně dle požadavků . Chcete-li opravdu bytelný dřevěný přístřešek pro Váš automobil? Pak výrobky estonského výrobce a to firmy Palmako Vám můžeme vřele doporučit.


Garážové stání a dřevěné přístřešky pro auta. Vám je firma dřevostavby Bodiš. Záhradný prístrešok, impregnovaná borovica, 200x100x2cm.


Garáže nabízíme o síle stěny mm, na přání lze použít sílu stěny mm.

Vždy se jedná o srubovou konstrukci pomocí křížového spoje.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky