úterý 20. března 2018

Věž se skluzavkou

Jednoduché dřevěné konstrukce tvoří hrací věže , pískoviště, skluzavka , houpačky, prolézačky a další prvky pro dětská hřiště, které sami velmi snadno sestavíte. Věž se střechou a skluzavkou , kolmý žebřík, řetězová houpačka s kovovým, pozinkovaným ráhnem, v ceně skluzavka i houpačkový sedák, certifikované dle EN . Věž se skluzavkou a dětským domečkem je ideálním řešení pro dětský koutek na Vaší zahradě. Nová sestava s hrací věží a skluzavkou promění zahradu v hřiště plné dobrodružství a díky své multifunkčnosti děti jen tak neomrzí.


Popis: Nabízím dětskou věž včetně skluzavky. Tato hrací sestava má věž s dvojitou podestou a oblou plachtovou střechou.

Možnost instalace dalších herních zařízení a skluzavky , která není součástí věže. Věž zákla s žebříkem, místo pro dvě houpačky, velká skluzavka. Věž se skluzavkou , žebříkem, horolezeckou stěnou, střechou a podestou ve výšce 150 . Dětská prolézačka ve tvaru vyhlídkové věže je metrů vysoká a je součástí Aktivního lesoparku s řadou herních a cvičebních prvků. Velká hrací věž moderního vzhledu s příjemnou oblou střechou z plachtoviny.


Výška horní podesty a nástupní výška ke skluzavce je 1cm. Exit Aksent Dřevěná věž se skluzavkou Kvalitní designové dětské hřiště - dřevená věž se skluzavko. Dětské herní sestava- věž se skluzavkou a hopačkami.

Nástup na věž je po žebříku s příčkami. Na stojkách jsou záchytná madla. VŠECHNY NABÍDKY O MNĚ HODNOCENÍ KUPUJÍCÍCH PŘIDAT K OBLÍBENÝM Naše ceny jsou výhodné Spolupracujeme s výrobci zboží nebo jejich přímými . U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Omlouváme se, ale dnes jsme museli uzavřít na dětském hřišti věž se. Tato velmi kvalitní dřevěná hrací věž je vyrobena z pevného dřeva a trvanlivého plastu veselých barev. Skládá se z dřevěného rámu, skluzavky , houpaček a . Dvě věže dvojitá věž se skluzavkou , mostem a sítí.


Konstrukce: dřevěná spárovka, práškově barvená zinkovaná ocel. Hrací věž Peter dřevěná s pískovištěm, modrá skluzavka : doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Hrací věž se skluzavkou je další produkt německé značky KETTLER a přináší skvělou zábavu pro děti a díky domečku nahoře, skluzavce a žebříku je zábavná. Vez se skluzavkou najdete a porovnáte na Srovnanicen. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší.


Hrací věž CountryCow s houpačkou, v e-shopu FATMOOSE vysoce kvalitní herní prvky na ven. Postupujte přesně podle jednotlivých, po sobě jdoucích obrázků.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky