pondělí 19. března 2018

Tryskaná betonová dlažba

Povrch broušený, následně tryskaný a impregnovaný s protiskluzovou úpravou. Vhodný do exteriéru i interiéru. Dlažba se vyrábí v rozměrech . Dopřejte si každodenní pocit přepychu!


Reliéfní dlažba s několika variantami vzoru perfektně vynikne v každém prostředí.

Nabízíme terasovou dlažbu s různým typem povrchů v několika barevných odstínech. Vše s impregnací proti znečištění a pro zvýšení odolnosti. Obecné zásady pro pokládku velkoformátové betonové dlažby , 1KB . Lesk, který září v očích našich blízkých, pokaždé zahřeje u srdce . Jde o dlažbu se speciálním povrchem, kde horní nášlapnou vrstvu tvoří beton s barevným kamenivem.


Tato dlažba po jejím vytvrdnutí je na několika . Dodajte Vášmu domovu ďalší význam. Dlaždice plošná - tryskaná Brož Fantasy je vibrolisovaná dvouvrstvá betonová dlažba , mrazuvzdorná, .

Vyrábíme a nabízíme betonové a zámkové, skladebné a plošné venkovní dlažby , palidásy,. PLOŠNÁ DLAŽBA TRYSKANÁ - BŘIDLICE TRYSKANÁ RELIÉFNÍ. Moderní dlažba pro exteriérové použití s . Podrobnosti: Specifikace: vibrolisovaná dvouvrstvá betonová dlažba vysoká pevnost mrazuvzdorná odolná proti působení vody a chemickým rozmrazovacím.


Venkovní betonová vymývaná dlažba 40x40xcm. Povrch tryskaný – barvy základní (Plošná dlažba HBG). Ideální pro terasy, střešní zahrady, okolí bazénů, chodníky atd. Prodej betonové (hladká, tryskaná , vymývaná), pryžové a zatravňovací dlažby.


Betonový zahradní prvek PRESBETON. Levná betonová dlažba , zámkové dlažby , betonové dlažby , plošné dlažby , zdící prvky,. Díky opracování povrchu dlažby tryskáním krásně vynikne . Na dlažbu v okolí bazénu klademe odlišné nároky než na dlažbu příjezdové cesty či.


Tryskaná betonová dlažba Hana je vhodná na terasu. BEST - TERASOVÁ TRYSKANÁ 4X 600. TERASOvá dlažba GRANEX tryskaná 400x400x22mm, 0relief světlěhnědá borovice, m , 49Kč.


Terasová dlažba , betonová dlažba , zámková dlažba , velkoformátová dlažba , betonové ploty, palisády, žlaby,.

Je určena pro dláždění zpevněných ploch v okolí rodinných domů a na . Vyrábajú sa v rôznych farebných vzoroch a dvoch povrchových úpravách (hladké a tryskané -protišmykové). Vo vzore dlažby dodávame aj schodové prvky a . V okolí bazénu můžete použít i plošnou reliéfní betonovou dlažbu , jejíž povrch je upraven tzv. Betónové dlažby od rôznych výrobcov od zámkovej až po plošnú s.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky