středa 21. března 2018

Krytý bazén třinec provozní doba

Třinci novou tradici – městský závod na tobogánu na našem krytém bazénu. Letní koupaliště Třinec ( km, obec Třinec ). K dispozici jsou čtyři plavecké dráhy a relaxační část, ve které naleznete různé chrliče. STARS je sportovně-rekreační areál v Třinci. To vše najdete na krytém bazéně s vodou o teplotě 30°C.


V areálu se nachází sportovní hala, krytý bazén a sauna.

Vstup do bazénu v plážových a sportovních šortkách či bermudách přísně zakázán. Provozní doba provozní doba. Koupaliště v Třinci nabízí svým návštěvníkům velký bazén 50m, dětský bazén, tobogán v. STARS Třinec - rezervační systém pro online rezervace sportovišť.


Otevírací doba Květen, červen - Po-Pá 9. V kryté části jsou pro návštěvníky připraveny čtyři plavecké dráhy a relaxační část s vodními atrakcemi. Historický název: TJ Třinec. Kategorie: bazén krytý pro veřejnost.

V objektu jsou poskytovány slevy v rámci slevového systému Těšínské Slezsko Region Card. Krytý areál nabízí čtyři plavecké dráhy a relaxační část ve které jsou k dispozici chrliče vody, masážní trysky, bublinková masáž s podvodním lehátkem, vodní . Chybí: doba Aquapark Olešná - Aquapark aquapark-olesna. Krytý bazén : Celoroční koupání a plavání pod střechou s možností saunování.


Třinec – Správu tělovýchovných a rekreačních služeb města Třince (STARS) řídí v. Během zkušebního provozu jsme zjistili, že nám opět z bazénu uniká voda. Teď už věřím, že si krytý bazén všechny své neduhy vybral. Odpolední a víkendový provoz krytého bazénu v Českém Těšíně - Svibici. Užijte si metrový plavecký bazén s hloubkou od m do m. Pro ty nejmenší je zde dětský bazén se skluzavkou, ve kterém probíhá také výuka plavání pro . V jeho areálu najdeme mimo bazénu se skokanskými můstky také řadu.


Poslední návštěvník je vpuštěn hod. Plavecký bazén Sportareál. Aquacentrum - plavecký bazén - Zobrazit virtuální prohlídku . Vždy si zkontrolujte aktuální provozní dobu zda se časy, či termíny nepřesunuly k vůli různým událostem. Ukončení pobytu v prostorách plavecké části bazénu je vždy do 20.


Centrum je umístěné v těsné blízkosti krytého bazénu , fotbalového a atletického stadionu, zimního stadionu a letního koupaliště. Jediní v regionu nabízíme .

Sledujte nejkrásnější město středočeského regionu on-line. Voda v bazénech je vyhřívaná na 28°C. KOUPALIŠTĚ JE V PROVOZU KAŽDOROČNĚ OD 1.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky