úterý 27. března 2018

Mech stop na střechy

Když na mech nepomáhalo nic, co koupil, vymyslel . Mechostop je chemický přípravek, který chrání střechy proti tvorbě mechu. Speciální přípravek na bázi kvartérních solí určený pro odstranění řas, mechů a lišejníků ze všech druhů střešních krytin. Hlavně mech udržuje vlhkost a to střeše moc nepřidává.


MECH - STOP je přípravek s hnojivým účinkem.

Ekologický čistič určený pro střechy , fasády, nábytek a terasy. Spolu s faktem, že mech zadržuje vodu, která iniciuje oxidační procesy, nastává situace, kdy je nutné říct jednoznačné stop mechu na střeše. Používá se zejména k ničení mechu v časném jar. Mech - stop , který udáváte, sice velice účinně likviduje mechy, ale je složen.


IKO nabízí výrobek IKO Antimoss, který dokonale odstraní mech , lišejník a houby. Zdravím, stopy mědi v dešťové vodě likvidují mechy na střeše , ale pozor na . AGRO MECH STOP přípravek proti mechu s hnojivým účinkem s obsahem dusíku.

Osvědčené přípravky proti mechu , proti lišejníkům i plísním. Produktová řada Sanatop nabízí likvidaci i prevenci proti mechu na zdi, proti mechu na střeše , jsou. Nákup bez rizika: dní na vrácení.


Ze střech obalených mechem vyrůstaly bílé kvítky . Jakým způsobem lze odstranit mech z taškové střechy ? Střecha je obrácena na sever. Archiv Hlavní přednosti mechostopu. Brání dalšímu růstu mechu , prodlužuje životnost krytiny. AgroBio Harmonie Mech Stop. Trápí vás mech na vaší střeše ? Mech - Stop , který je určený pro odstranění řas, mechů a lišejníků ze všech . Mechem se nejlépe daří na vlhkých a stinných místech a na těžších půdách s nedostatkem živin.


Likvidátor mechů a lišejníků. Postřikový přípravek pro likvidaci mechu ze střech , skleníků, veran podezdívek, chodníků, náhrobních desek, . Mech je, byl a bude součástí trávy v zahradách nebo volné přírodě. Mechu na střeše a na zahradách je nutné nedat žádnou šanci.

Popis a použití: Mechožrout je přípravek pro likvidaci mechu a lišejníků, především ze střech , skleníků, veran podezdívek, chodníků, náhr. Růst mechů na střeše není jen otázkou materiálu střechy. Po aplikaci nezanechávají přípravky na povrchu žádné stopy. Ke střechám Vám rádi dodáme velmi pěkné a impregnované střešní latě, nacenit a od.


Kyselé deště, ani ptačí trus (kyseliny a louhy) nezanechávají žádné stopy. Detail k výrobku Harmonie mech stop ml. Plantella proti mechu odstraňuje mech a zabraňuje jeho růstu na trávnících.


Katalog Katalog Řádkový výpis. Máme skladem ks ihned k odběru. Vlastnosti výrobku Jedná se o sanační kapalný . Mech stop , ničí mechy, lišejníky a řasy, kg.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky