pátek 16. března 2018

Umělohmotné nádoby

Plastové láhve, kanystry, sudy, vědra, ibc kontejnery. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Odolné plastové nádoby pro použití v domácnostech i firmách. Nabízíme plastové nádoby - plastové sudy na vodu, plastové sudy na kvas, plastové sudy na víno, přepravní sudy, zahradní sudy, nádoby na vodu, kádě na. Produkty nájdete v rôznych .

Nabízíme nádoby na pitnou či dešťovou vodu a ostatní kapaliny - máme plastové. Kvalitní plastové koše na odpadky, kbelíky, lavory, škopky, koše na tříděný odpad i prádlové koše na čisté i špinavé prádlo. Vyberte si z ponuky plastových prepraviek a plastových nádob , ktoré Vám ponúkame! Při pěstování jakýkoliv rostlin, květin či bylin jsou našimi neocenitelnými pomocníky plastové nádoby , které můžeme i opakovaně použít.


Kanystry a skladovací nádoby. Nabízíme klasické plastové sudy na dešťovou vodu a speciální plastové nádoby na dešťovou vodu. Hospodaření s dešťovou vodou patří mezi aktuální témata.

Kulaté nádoby z odolného plastu, odolné vysokým a nízkým teplotám. Výhodou je jejich velký objem. K nádobě o objemu 5l lze dokoupit víko. Odpadkové koše - najširší výber plastových kontajnerov, nádob a košov - v ponuke máme kuka nádoby , kontajnery, nádoby na nebezpečné odpady, kanistre, . Nádoba okrúhla ploché rukoväte. Stojan zabezpečující nádobu proti odcizení a proti používání druhou osobou.


V zamčené poloze nelze víko otevřít. Ponúkame široký sortiment barelov a plastových nádob na ovocie, vodu, krmivo atď. Dvoukolové nádoby na odpad a cenné suroviny od společnosti SSI SCHAEFER dodáváme ve velikostech až 3litrů v různých barvách. Je možno vybrat si různé velikosti pro chlazení až lah. Univerzální sáčky, pytle a plastové nádoby pro drobné i velké výrobky různých hmotností - více než 3typů na výběr.


Tovar na objednávku, dodanie do týždňov. Přední český dodavatel plastových přepravek rozličných tvarů, velikostí a barev. Pri spracovaní hrozna sa nezaobídete bez plastovej nádoby ,v ponuke máme.


Vyrábíme kvalitní průmyslové vozíky pro jejich přepravu po provoze. Popis: Přenechám několik praktických plastových nádob.

Lehké a odolné plastové květináče pro pěstování hydroponií se stanou skvělým doplňkem pro vaši rostlinu. Používané plasty jsou velmi odolné vůči . Všetko potrebné do domácnosti a kuchyne.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky