pondělí 7. července 2014

Brána křídlová

KŘÍDLOVÁ BRÁNA , PLOTOVÁ BRANKA, CENÍK. Bránu možno připravit pro svépomocnou montáž dřevěných výplní a to jak provedení palubek dovnitř rámu. Kvalitní křídlové brány (otevírací brány ) vhodné ke všem druhu plotů nebo oplocení, odolné vůči nepřízním počasí, jednoducho montovatelné a hlavně cenově . Křídlové brány s pohonem i bez.


Nabízíme jednodílné i dvoukřídlé brány a vrata.

Brány jsou bezpečné s tichým provozem a zaručenou funkčností. Na vjezd do objektu se klasicky používá křídlová brána. Hlavním kritériem pro to, aby se mohla křídlová brána použít je velikost prostoru.


Pro otevření křídlových bran můžeme . Popis: V žárovém zinku,příprava na dřevo. Užívá se všude tam kde není boční prostor pro zajíždění brány pojezdové nebo samonosné. Plotové dílce, sloupky, vchodové branky, posuvné a křídlové brány spolu tvoří jednotně sladěný systém oplocení.

Jsou vyrobeny z materiálů ocelových nebo . Systém vedení zaručuje bezproblémový pohyb nad vozovkou a pro instalaci vyžadují minimální. Přinášíme Vám ukázku funkce jednoho z našich produktů - skládacího mechanismu pro křídlové brány - který. Vyrábíme a montujeme jak brány jednokřídlé, tak dvoukřídlé. Oba typy jsou vyrobeny z tenkostěnných profilů.


Vybrat si můžete z různých variant . Rám křídlové brány je konstrukčně přizpůsobený pro montáž vertikální nebo horizontální výplně. Podívejte se jak rám branky vypadá přímo na našem webu. Otočné brány nebo-li křídlové brány dělíme buď na jednokřídlé brány a nebo dvoukřídlé brány.


Tento typ se používá tam, kde není dostatečný prostor na boční. U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Brána se vyznačuje dlouhou životností, . Více než let zkušeností v oboru. Otočné křídlové brány jsou funkčně odlišné od posuvných bran.


Otočná křídlová brána nepotřebuje betonový základ. Montáž bez nutnosti stavební přípravy.

Velikost profilu závisí na celkovém rozměru brány a také na . Namontovat křídlovou bránu v symetrickém provedení, patří mezi jednoduchou výrobu. Ale zvládnout šikmé provedení, včetně . Dvoukřídlá brána - žárový zinek. Posuvná brána RD Velká Dobrá. Dálkové ovládání Marantec je .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky