středa 9. července 2014

Zahradni stromky

V letní sezoně nabízíme okrasné stromy a keře a kontejnorované ovocné sazenice. Máte jen malou zahradu , a proto si myslíte, že okrasné stromy jsou pro vás nedostupné? Opak je pravdou – existují malé stromy , které vyniknou právě v malých . Stromy a keře, okrasné dřeviny, okrasné keře do zahrady, stříhání keřů, tvarování keřů, neopadavé keře, okrasné stromy , - Magazín zahrada. Stromy zásadním způsobem ovlivňují tvář každé zahrady.


Vybírat si můžete z mnoha desítek dřevin, ale jak?

Pro snazší orientaci vám nabízíme . Ovocné stromky v květináči pro vaší zahradu. Plzeň, Rokycany, Beroun, Hořovice a okolí. Ovoce z vlastní zahrádky je to nejlepší.


Pokud máte jen trochu prostoru, užijte si kouzlo vlastního ovocného stromku a vyberte si z široké nabídky. Vybíráme pro vás osobně ty nejkrásnější a tvarově nejzajímavější zahradní bonsaje a tvarované stromy. Tyto exkluzivní dřeviny máme v počtu 1až 2kusů . Máte rádi ovoce, ale v obchodech se vám nedostává čerstvé nabídky?

Máme pro vás jednoduché řešení. Navštivte naší ovocnou školku a vyberte si strom podle . S příchodem podzimu nastává ta nejlepší doba výsadby ovocných dřevin. Již dnes u nás najdete nabídku jabloní, třešní, višní, . Už tento víkend můžete zakoupit ovocné stromky a keře. Momentálně nabízíme rybízy, angrešty, jabloně, hrušně, jablkohrušně, švestky, meruňky, jeřáb černý a . Proč se mají ovocné stromy prořezávat? Kdy a jak to nejlépe provést?


Záleží na druhu, typu i odrůdě. Projděte si s námi základy i detailní . Zahradnictví, zahradní centrum. Výroba a prodej - ovocné stromky a keře, jablonì, hrušky, třešnì, slivonì, broskvonì, meruňky, angrešt a rybíz. V naší ovocné školce vyrábíme a distribuujeme mnoho různých druhů ovocných i okrasných stromků.


V našem sortimentu najdete jabloně, . Na jaře (březen-květen) a podzim (říjen- listopad) nabízíme široký sortiment ovocných stromků. Nabízíme široký výběr odrůd . Sledujeme slevové servery, eshopy a kamenné obchody.

Specializace na ryby, krmiva, filtrace a rostliny pro zahradní. Prodáváme ovocné stromky a keře s expedicí po celé ČR, balené v pilinovém balu, který udržuje dostatek vláhy pro stromek , či keř.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky