středa 16. července 2014

Štípací sekera fiskars

Doprava zdarma Dárek zdarma. Díky svojí unikátní konstrukci skvěle štípe dřevo a . Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení e-shopů. Na tom si tyto sekery zakládají a nová generace přinesla jednu revoluční vlastnost! Sekera se snadno používá jednou rukou. Na todle, tedy zapomeňte: O čem mluvím?


Novou FISKARS sekeru už si . Nákup bez rizika: dní na vrácení. Fiskars X- doručení domů nebo na prodejnu. Nové sekery FISKARS můžeme rozdělit do tří skupin.


Kempingové sekery: sekera FISKARS X malá lehká sekera s šitým pouzdrem, sekera FISKARS X . Potřebujete kvalitní štípací sekeru , která Vám skvěle padne do ruky? Sekery Levita mají hlavu z kované uhlíkové oceli potažené teflonem pro snadný. Patriot XL: Největší z řady seker německé značky Patriot má . Speciální geometrie ostří a povrchová úprava.


Zahnutý konec topůrka brání vyklouznutí z ruky. Lehké topůrko z kompozitního materiálu. Topůrko je vyrobeno z kompozitního . Univerzální sekera z nové řady seker Fiskars. Skvěla pro použití jednou rukou. Funguje nejlépe pro sekání dříví na . Vhodná pro dělení menšího množství dřeva či příležitostné použití.


U nás si vyberete jakékoliv nářadí od AKU vrtačky po zahradní traktor. Delší topůrko pro větší výkon, unikátní tvar čepele pro snadné štípání i velkých špalků. PRODLOUŽENÁ ZÁRUKA NA LET Xje nová sekera s dokonalou optimalizací velikosti a váhy.


Je vhodná jak pro štípání dřeva, tak ji lze použít i jako klín.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky