úterý 29. července 2014

Zahradní domky chatky

Dřevěné zahradní chatky mohou sloužit . Zahradní domky a chatky nabízíme o síle stěny mm nebo o síle mm. Vždy se jedná o konstrukci pomocí křížového spoje (srubovou konstrukci). Takovéto altány pak můžeme doplnit stylovým zahradním nábytkem, který také naleznete v našem sortimentu. Střešní krytiny na zahradní domky , chatky i altány,.


Vyrábíme zahradní domky , chaty , pergoly, garážová stání, stánky i atypické stavby.

Prvotřídní kvalita - vše certifikováno Dřevařským ústavem. Montážní návod pro srubové zahradní a nářáďové domky. Nabízíme mnoho druhů a rozměrů patrových dřevěných zahradních domků a přízemních zahradních chatek včetně zateplení. Za výborné ceny s dodávkou po. V nabídce tak najdete levné domky, . Obohaťte svou zahradu o dřevěné domky a chatky , z nichž některé skvěle poslouží pro relaxaci a odpočinek a jiné zase pro uložení nářadí.


Firma, zabývající se prodejem zahradních domků. Bohatý sortiment domků a doplňků na Vaše zahrady za velmi přijatelné ceny najdete v naší nabídce.

Pokud máte zahradu, určitě jste se již setkali s problémem, kam uložit sekačku, nářadí, zahradní nábytek nebo třeba palivové dřevo na . Brandýs nad Labem-Stará Boleslav , Říčany , Čelákovice , Kamenice , Kostelec nad Černými lesy , Odolena Voda , Úvaly , Babice , Bašť , Borek , Bořanovice . Víkendové chatky představují nejvyšší úroveň nabídky. Svojí dispozicí, velikostí a celkovým řešením, vytvářejí zázemí pro rodinné či skupinové pobyty v přírodě. Nesmí chybět ani domky na nářadí.


Vyrábíme a montujeme zahradní domky , pergoly, garážová stání, přístřešky, prodejní stánky, domky na nářadí aj. Prodáváme a montujeme zahradní domky , dřevostavby srubové i panelové konstrukce, pergoly, zahradní chatky , altány, dřevěné domky, zahradní chaty , dětské . Drobné zahradní stavby vnášejí do zahrady strukturu a zabydlují ji. V této kategorii naleznete zahradní domky vhodné především jako úschovna zahradního nářadí a nebo jako jednoduché chatky pro letní dovolenou. Zahradní chaty jsou určené především k sezónnímu užívaní, ale je možné si je nechat. Uděláme Vám chatu na míru dle Vašeho zadání.


Platí pro domky nad 20ma síla materiálu min. Prodáváme zahradní domky , dřevěné chatky , chaty , dřevostavby, sruby, altány, domky na nářadí. Máme přes 7zahradních domků, chatek a chat.


Popis: auta,Zahradní nábytek a COKOLIV ze . Montplast nabízí zahradní domky a zahradní chatky , houpačky, nábytek, domky na nářadí. Prodáváme a odborně montujeme dřevostavby, sruby, dřevěné chaty , zahradní domky a chatky zateplené i nezateplené.

Také nabízíme domky na nářadí, sauny. Zastřešená terasa: m 2. Stavba zahradního domku v městě Přelouč (okres Pardubice, Pardubický kraj).

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky