středa 30. července 2014

Zimna zahrada

Zimnú záhradu by sme si nemali mýliť so skleníkom. Kým skleník je určený najmä na pestovanie rastlín, zimná záhrada plní obytnú a estetickú . Treba však rozlišovať, či plánujete vytvoriť len . V tejto miestnosti sme blízko prírody, ktorú si . Zimná záhrada je harmóniou svetla a priestoru, spojením interiéru s vonkajším prostredím.

Zimní zahrada je zasklená konstrukce přičleněná k budově jako prosklená obytná místnost. Je součástí fasády a hmoty objektu. Plní obytnou a estetickou funkci, . Pri vhodnom zakomponovaní do fasády a hmoty objektu zimná záhrada harmonicky dotvára objekt . Sen, ba priam túžba každého z nás - oáza pokoja v pohodlí domova. Je vhodné zladiť ju aj so štýlom . Zimné záhrady zmeriame, navrhneme, vyrobíme a namontujeme.


Tak sa budete cítiť za sklom zimnej záhrady.

Chránení, a predsa v kontakte s modrou oblohou a zeleňou. Ponúkame kvalitné poradenstvo a profesionálne vyhotovenie zimných záhra záručný a pozáručný servis. Sme specialisty na zimné záhrady. Chcete vlastnú zimnú záhradu ? Prezrite si náš kompletný cenník a ponuku modelov.


Presklená zimná záhrada , ako súčasť domu umožňuje variabilné spôsoby otvárania a záhradu budete mať ako na dlani. Ak počasie nedovoľuje tráviť čas v záhrade, je zimná záhrada ideálnou náhradou. Vďaka nej si možno vychutnávať prírodu a bezprostredný . Keď zimná záhrada tak jedine od nás.


Klasická zimná záhrada je najčastejšie realizovaným typom projektu. Dôvodom je hlavne cenová dostupnosť a typický tvar. Planujeme zimnu zahradu na uz pistavenej terase cca 5x4m.


Poprosim o rady na material, nejake firmy z okolia BB, coho sa vyvarovat a . Aj tak by sa dala nazvať zimná záhrada. Patrí medzi ne napríklad možnosť . Poskytuje pocit blizkosti s prírodou, stáva sa exkluzívnou časťou domu a oázou . So Schüco inštalujete zimné záhrady pohodlne, bezpečne a efektívne nezávisle od toho, či ide o novostavbu alebo modernizáciu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky