úterý 22. července 2014

Flošna hradec králové ceník

Otvírací doba, ceník a vstupné, přehled atrakcí a další info. Ceník služeb a suplementů. V nadcházející sezóně bude také platit i nový ceník. Letní venkovní koupaliště.


Nahlásit další obrázek Nahlaste prosím urážlivý obrázek. Vstup do fitness od Kč. Další informace: skluzavky, dětský. KOUPALIŠTĚ FLOŠNA ( HRADEC KRÁLOVÉ ). Kdo na změnách ceníku vydělá, budou rodiny, celodenní rodinné vstupné do . Poznámka:podrobný ceník jednotlivých služeb na stránkách provozovatele. Podrobnější informace, včetně ceníku a otevírací doby, naleznete na . Pozvánka na Veselokopecký.


Archiv Podobné Mistrovský titul z MČR družstev juniorů kategorie do 15-ti let letos putuje k nám do Hradce Králové. Veliké díky trenérům a ještě větší gratulace našim šikovným . Hradec Králové , Královéhradecko . Pozor: vstup pro děti je do Wellness studia Flošna omezen jen na pondělí a sobotní dopoledne. Nabízí kompletně vybavené kongresové místnosti, pohodlné pokoje a vynikající kuchyni. Stříbrný rybník je jeden z největších písčitých rybníků u Hradce Králové.


Naše lezecká stěna se svou velikostí řadí mezi největší horolezecké stěny v ČR. Nabízí velmi příjemných 6mlezeckého (horolezeckého) prostoru pro lezení . Kompletní ceník , který platí pro všechny návštěvníky koupaliště . Flošna je výraz, který označuje předsunuté kasematní budovy, tzv. Hradci Králové v rámci stavby královéhradecké pevnosti ve druhé .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky