úterý 8. července 2014

Zastínění

Hledáte způsob jak zastínit pergolu nebo jiné posezení? Podívejte se na pohyblivé zastínění díky kterému můžete řídit počasí na terase. Kompletní sortiment pro zastínění pergoly – vybírejte z různých druhů a typů stínění. Ochrana před sluncem pro váš lepší požitek při venkovním odpočinku.


Dodatečné zastínění pergol je možné řešit pevným zastřešením, makrolonem, sklem, plisé nebo baldachýny.

Nejběžnější použití systému Xlight je pro prosklené střechy. Uplatňuje se i při zastínění zimních zahrad. Příjemné posezení i při ostře svítícím sluníčku. Pro dokonalejší a klidnější odpočinek v zimní zahradě nabízíme její zastínění.


Pro tento typ stínění využíváme technologii Xline a Xlight. Zastínění prostoru kolem okna je samozřejmostí. Pomohou také venkovní rolety a žaluzie. V nejlepším případě pak kombinujeme exteriérovou .

Baldachýny - variabilní posuvné zastínění Vaší pergoly. Látka baldachýnu je vyrobena z tkaného HTPE polyethylénu. Tkanina je stálobarevná a poskytuje . Chytrý nákup nábytku a dekorací. Více než 9obchodů na jednom místě. Pokud hledáte zastínění primárně proti slunci a teplu, zvolte venkovní zastínění či žaluzie.


Vnitřní zastínění brání především před zvědavými pohledy . Hledáte-li kvalitní a trvanlivé ploty a jejich příslušenství, naleznete je na MALL. Objednávejte z pohodlí vašeho domova a dodáme do. Stropní clona pro zastínění zimních zahrad a pergol chrání vaši zimní zahradu nebo pergolu před nesnesitelným horkem. Je speciálně konstruována pro zakrytí.


Stínící produkty pro zastínění teras, pergol a zimních zahrad. Climavelum je markýza, která je určená na zastínění pergoly nebo zimní zahrady. Potřebujete vkusně oddělit a zastínit prostor kolem vaší zahrady či zastínit balkon nebo terasu? Nabízíme vám rohože přírodní i umělé.


Pořiďte si zastínění zimní zahrady a využívejte ji po celý rok.

Moderní stínicí technika od Maron odráží paprsky ještě předtím, než projdou sklem. Markýzy zastíní velké plochy. Například terasy, pergoly nebo.


Jedním z kroků, jak se zbavit vedra, je zastínění oken. Hlavním úkolem markýzy je zajistit příjemné prostředí v horkých letních dnech na terase či balkonu.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky