pondělí 28. července 2014

Plynové vařiče na pb

Gastro sestava plynového PB vařiče s velmi kvalitní litinovou grilovací planchou o . Vyberte si co potřebujete z 1aktuálních inzerátů plynový vařič. Nebo zadejte inzerát zdarma a rychle prodejte nepoužívané zboží na největším internetovém . Kartuša plynová k varičom a opalovacím súpravám. Jednohořákový vařič na propan-butan určený pro velkokapacitní ohřev.

Příslušenství propan butan. Doplňky pro vaření outdoor. Campingový vařič SOLO na propan- butan je určen pro. Stolní vařič RIGA na propan-butan určený k vaření.


Výkonný plynový celolitinový vařič s regulací výkonu, každý hořák má výkon až kW. Ilustrační obrázek těsnění k trysce vařiče Pálavan - propan butan. Plynový vařič se využívá na přípravu a vaření pokrmů.

Jako zdroj energie používá zemní plyn , propan, butan , či jejich směs zvanou LPG nebo jiný hořlavý plyn. Nejmenší plynové vařiče jsou jednohořákové - Solo, Víkend Mini. Universální sada pro vařiče Meva. Plynová směs (zkapalněný topný plyn ) používaná ve vařičích , nejčastěji propan- butan , je totiž směs uhlovodíků, která má tu charakteristickou vlastnost, že je při . Nízkotlaký, plynový , stolní vařič QUATTRO na propan butan s odnímatelným víkem a plynulou regulací výkonu. Var dřívkáč, plynová lampa.


Ventilové kartuše lze kdykoliv odpojit a . MEVA - vařič dvouhořákový Picamp. Popis produktu Vařič plynový TÁBORÁK hořáky. Přestože propan-butan je poměrně bezpečný plyn , ze kterého se nikdo neotráví a při úniku do volného prostoru nehrozí výbuch, je nutné . Dá se použít nejen na kartuše,ale má i na plynovou bombu. Tento kovový vařič je vhodný nejen pod stan a kempování,rybáře,ale je vhodný i. Tento výrobek máme vystaven na naší prodejně ( Brno, Košinova ). Vypnutí vařiče : Otočíme knoflíkem doprava, vařič vypíná.


Pokud vařič používáte v místnosti, doporučuje se uzavřít přívod plynu na PB láhvi. Jednocestný plynový ventil Meva PB -levý závit W 2vhodný pro vařiče a hořáky.

Téměř let nabízíme a prodáváme plynové vařiče Campingaz, které nabízí. Outdoorový vařič na propan-butan , pro ohřívání a přípravu pokrmů na cestách, v kempu. Vařiče všech druhů najdete na Armed. Nabízíme jak cestovní lihové vařiče , tak i kempingové plynové vařiče na směs propan-butan.


PB , kusy, propan butan.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky