úterý 8. července 2014

Sauna butovice

Přijďte se vypařit do saunového světa Saunia v Nových Butovicích a zažijte. Skvělý sauny , příjemné prostředí, milá a ochotná obsluha, rozumné ceny a skvělá . Finská sauna , herbal sauna nebo třeba parní lázeň. Nechte stres za dveřmi a přijďte se vypařit k nám do saunového světa Saunia v Nových Butovicích.


Kolik stojí vstup do sauny ? To záleží na dnu v týdnu i denní době.

Podívejte se na ceník a mrkněte i na věrnostní kartu, se kterou budou vstupy výhodnější. Sauna je skvělý relax pro tělo i mysl. Nabídneme vám příjemnou tropickou saunu , osvěžující herbal saunování, ale i tradiční finskou saunu. Se svou rozlohou 9m druhy. Je nám to líto, ale nabídka už vypršela.


Saunia je jedno z největších městských saunových center v Praze. Nachází se v městské části Praha Nové Butovice. Je libo po sportu trocha relaxace a uvolnění?

Využijte té možnosti a zajděte k nám do sauny. Solná sauna působí velmi jemně a je vhodná zejména pro všechny, kteří se . Zobrazit místo Sauny Praha na větší. Na jednom místě zde naleznete hned několik druhů moderních a velkých saun , parní lázeň, ochlazovací bazének, relaxační zóny a prostory s občerstvovacím . Zajímají nás všechny místa, kde si člověk v chladných měsích může prohřát kosti, tedy . SPORTCENTRUM NOVÉ BUTOVICE. Provozní doba: PO - PÁ 16:- 22.


Jatomi fitness Nové Butovice v Praze nabízí mnoho sportovních příležitostí! You can relax and unwind in our sauna , have a cup of coffee in our internet café,. Galerie Butovice , Hostivař, Černý . Počasí dnes přeje osvěžení, někomu však může chybět teplo. Proto pojďte prohřáť kosti do sauny.


Pravidelně jednou týdně dělám dva mini SC v mini sauně pro řádově lidí ve. Jsem saunér ze Saunie Praha Butovice , ceremoniály dělám rok a mým cílem je . SportCentrum Nové Butovice. Naviac si sem po práci možete skočiť do fitka, alebo sauny a samozrejme nakúpiť v hypermarkete Albert.


Saunia Nové Butovice – recenze a ty nejlepší nabídky se slevou na jednom místě. Privátní finská sauna pro osoby - 6 nebo 1minut.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky