úterý 15. července 2014

Houpací křeslo zahradní

Hledáte zahradní houpací křeslo ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo. Užijte si chvíle pohody v zahradním závěsném houpacím křesle California BlueGarden. Nabízíme houpací křesla vhodná zejména na zahradu.


Zahradní houpací křeslo Parc Lounge značky Cane-line.

K dostání jsou za výborné ceny a odpočinek v nich je více než příjemný. Zelené závěsné zahradní křeslo ADDU Tobago. Hnědé závěsné kulaté houpací křeslo Santiago Pons Hammock. Bohatý výběr zahradních houpaček pro pohodové chvilky na vaší zahradě či chalupě od výrobců Happy … MALL. Kovová zahradní houpačka Stripy II s polstrem o tloušťce cm.


Lze dokoupit ostatní komponenty do setu jako křesla , stůl, lavici či lehátko. Luxusní zahradní houpací lavice Hecht Futon se stříškou s nosností 3kg, vyrobená z tvrdého . Designové zahradní houpací křeslo v červené barvě se stříškou vyrobené z ocelových trubek.

Nevhodné pro použití ve vlhkém prostředí. Houpací křesla jsou velmi příjemným zdrojem odpočinku a relaxace. Navíc jsou houpací židle krásným doplňkem interiérových i exteriérových prostor.


Extra model zahradního křesla pro chvíle odpočinku při příjemném houpání. Závěsná konstrukce se zakulaceným sedákem z umělého ratanu. Křeslo je vyrobeno z kvalitního borovicového masivu. Dřevo je mořeno a natíráno , čímž dostává oranžový odstín. Certifikát FSC zákazníkům zaručuje, že dřevo, . Robustní kovová konstrukce.


Moderní dřevěné křeslo do vaší zahrady , které je závěsné spolu s dřevěnou konstrukcí, vybrat si můžete barvu vašeho polštáře. Anatomicky tvarované a pohodlné. Vyberte si u nás odolný zahradní nábytek. To jsou závěsné houpací křesla - sedačky Onpira. Součástí balení není stojan ani . HECHT DREAM HONEY - zahradní houpací křeslo.


Dejte nohy nahoru a relaxujte: zahradní závěsné křeslo a houpací. Závěsné houpací křeslo Sharks je vyrobené z krémově zbarvené bavlny.

Tento výstřední kus nábytku zajistí nejen maximální pohodlí při relaxaci, ale bude také výrazným prvkem . Popis: Nové zahradní křeslo, původní cena . Křeslo však můžete umístit i do interiéru nebo na terasu. Také milujete dlouhé vysedávání na zahradě? Tak si jej ještě zpříjemněte bytelným nábytkem z masivního teakového dřeva, který bude vždy připraven . Rozměry (ŠxHxV): 100x180x2cm.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky