pondělí 21. července 2014

Motokáry dřevíč

Mimo to zde můžete vyzkoušet i paintball, golf, pirátský koráb s . Vzdálenost z Hradce: km. V Dřevičí vznikla unikátní čtyřúrovňová krytá motokárová dráha která je . Krytá motokárová dráha - unikátní - patrová, klopených zatáček, průjezd m tunelem, rychlostní rovinky, téměř. Super Fast Indoor Go Kart Racing GoPro HD - Duration: 13:55.

Perfektní motokáry , na exkluzivní trati. The Cinematic Orchestra - Time And Space (feat. Lou Rhodes) - Duration: 8:43. Velkém Dřevíče (cca 30km za Náchodem). K dispozici je motokár.


V sobotu jsem se s radostí nechal ukecat a vyrazil již podruhé do Velkého Dřevíče do areálu motokár. Motokary maji nove najemce a nove mechaniky kteri si zrejme musi lecit nejake komplexy na nekom jinem. Po zahajeni jizd (lidi) k nam byli .

Turistický portál Broumovska. Najdete zde vše potřebné ohledně turistiky na Broumovsku. KRYTÁ MOTOKÁROVÁ DRÁHA ve Dřevíči.


Nabízíme slevu z úhrady jízdného na motokárách či jiných atrakcích playcentra. Stránky o akcích a životě motorkářů v krásném poli. Brain racing na motokáry Dřevíč s Kamilou. Hlubokomyslná konzumace ovocných nektarů, pomyslná tečka za . Mohli bychom pojezdit a pak . Nové silné silné stroje v nabídce. Provoz zajištěn novým provozovatelem ! Pro ty, co zajímá historie zde se narodili třeba.


Velký Dřevíč (německy Groß Drewitsch) je vesnice, část města Hronov v okrese. Rally zájezdy, Kalendáře, Fanoušci, RBR team, Galerie. Adrenalin: čtyřúrovňová krytá motokárová dráha, klopené zatáčky, rychlostní rovinky, průjezd tunelem, . Sunoco Racing Team již jedenácté Setkání mistrů (SUNOCO DŘEVÍČ CUP) .

Sportovně rekreační a herní komplex. Motokárový SUNOCO DŘEVÍČ CUP v sobotu. Nedaleko se nachází krytá motokárová dráha a vyhlášený autokamp . Dnes rekreační zařízení s motokárovou dráhou.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky