úterý 29. července 2014

Květinářství most

Prodej květin v Mostu a okolí. Kytici pro Vás rády připravíme a doručíme po Mostě a jeho okolí. Specializujeme se na vazbu pro různé příležitosti. A pro oblíbenost využití našich . Naše společnost Flamengo květiny s. Vítejte na našich stránkách.


Naleznete zde informace o obchodu a také katalog květin, které si můžete přímo objednat. Most - Petra Pšeničková-Kästner. Rozvoz květin v Mostě za skvělé ceny. Záruka spokojenosti, záruka čerstvosti. Prodáváme a vážeme živé i umělé květiny a nabízíme dárkové předměty.


Litvínov , Rooseveltova 5mapa. RŮŽE Slavnostní květiny - Růže , - více ALESSIA Slavnostní květiny - Růže 6,- více. Detailní informace o firmě. Adresa, kontakty, otevírací doba, mapa vše přehledně na jednom místě.


V našem květinářství najdete široký výběr řezaných i hrnkových květin, dále dárkové předměty, svíčky, vonné vosky do aromalamp, dekorace, květináče a. Vždy čerstvé květiny po celé ČR. Víme, že vaše květiny musí být nejen krásné, ale musí krásné i dlouho vydržet. Květinka u Štěpánky - prodej květin.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky