pátek 25. července 2014

Jak chránit přírodu

Nižší spotřeba energií je dobrou cestou, jak chránit přírodu. Existuje mnoho způsobů a jejich kombinací, jak šetřit přírodu. Důvodů, proč chránit přírodu , je nespočet.


Některé lze označit jako ekonomické – příroda je pro nás cenným zdrojem surovin a „služeb“, jež . Doba, ve které žijeme je sice vyspělá, nicméně moderní životní styl velmi zatěžuje přírodu. Lidí na zeměkouli celkově přibývá geometrickou řadou. Interaktivní prezentace jak chránit přírodu. Stažitelná na počítač učitele či žáka. Zástupci evropského lesnictví na Šumavě zkoumali, jak hospodařit v lesích a zároveň chránit přírodu.


Cvičili se ve vyhledávání a ochraně . V dětství jsem měla kamaráda Ivana, který měl moc rád přírodu. V první třídě zachraňoval žížaly a šneky na silnicích a pavouky vynášel z bytu . Snaží se totiž postupně odpovědět na tři základní otázky: 1. Přičemž autoři se věnují . V roce 13císař Karel IV. Majestas Carolina zmiňuje mj. Skutečná ochrana přírody se zrodila . Pro malé čtenáře a čtenářky je v ní totiž .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky