čtvrtek 24. července 2014

Kovová růže

Kovová růže , jen tak neuvadne. A v záhonu mezi těmi opravdovými květinami bude prostě nádherná. Hodí se i jako dekorace do domu či na chalupu. Nikdy nevadnoucí růže VELKÁ.


Délka růže je v rozmezí mez.

U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba . Kovaná růže je vyleštěna a navoskována pro zdůraznení kovové patiny. Ručně kovaná železná růže. Krásný stylový dárek pro dámu.


Kategorie: Ostatní Podkategorie: kov. RŮŽIČKA RŮŽIČKY ~ RŮŽE ~ Ø 15mm ~ RŮŽOVÁ. SWEET HOME - KOVOVÁ NÁSTĚNNÁ DEKORACE.

Popis: Prodám ks růží z kovu, výška 40cm, velikost květu 7cm. Růže Brno je restaurace naproti BVV na ul. Rezervujte si vaši firemní událost ve stylovém prostředí pivního a viného šenku.


Inzerát KOVOVÁ RŮŽE 1ks v okrese Uherské Hradiště, cena 600Kč, od mufindo na Sbazar. Bižu náušnice s kovovou růžá na klasickém anglickém zapínání. Nalepuje se na nehtový tip vteřinovým lepidlem a přelakuje se. Má vysoký lesk a brilanci díky strojnímu broušení a mechanickému leštění kamenu . Tato brož ve tvaru rozkvetlé růže je tvořená z českého rokajlu Preciosa a Japonského rokajlu TOHO.


Je připevněná na brožový špendlík stříbrné barvy s délkou . Chtěla bych si dát na zahradu pnoucí růže. Jako oporu jsem si našla kovový obelisk, přikládám fotografii. Jde mi o to, jak ho upevnit . S touto šablonou vyříznete velmi jemné, složité a zajímavé motivy. Náušnice mají průměr cm.


Motiv je výrazný , ostrých barev , které neblednou po. Kostra květu růže je vytvořena z kovového drátku a potažena jemnou barevnou síťovinou.

Její délka i se stonkem je asi centimetrů. Výrazné romantické spony ve tvaru růže. Sluší všem věkovým kategoriím a srší optimismem. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Jinak jsou záhony osázeny pestrou smě- sicí růží , trvalek, letniček a zeleniny.


Něžné náušnice růžičky vyrobené z lehkého bižuterního kovu připevněné na kovovou puzetu do uší z chirurgické oceli.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky