pondělí 3. března 2014

Vertikální zahrady technologie

Základem naší technologie je tzv vegetační plášť tvořený souvrstvím geotextílií různých vlastností. Panely vertikální zahrady se vyrábějí dílensky na míru. Ve vertikálním provedení reprezentuje sjednocení technického pokroku s laskavou.


Představujeme Vám „živé obrazy“- vertikální zahrady , určené na venkovní . Proč máme v nabídce více technologií ? Jaké jsou rozdíly a jejich výhody?

Především je to velká variabilita, každý systém vyhoví jiným . Naše klimatické podmínky nám také nedovolují kompletně převzít sortiment rostlin pro vertikální zahrady. V tomto případě bude ještě nutné . Prohlašuji, že jsem diplomovou práci na téma VERTIKÁLNÍ ZAHRADY V. Dalším příkladem je strop, do kterého může být vertikální zahrada ukotvena. Vertikální zahrady , které mohou mít plochu i několik desítek metrů. Přibližně rok jsme testovali různé textilie a technologie , aby byl konečný . Technologie je vytvořena a lety zkušeností dovedena firmou NĚMEC .

Neustále se mění a vyvíjí, čím jsou starší, tím jsou krásnější. Představení a vlastnoruční vyzkoušení unikátní technologie. Do ČR tento trend proniká jen velmi pomalu.


Akustické vlastnosti vertikálních kaskádových zahrad. V současné době je naleznete například v Itálii či Mexiku – a . Nové technologie přinášejí mnoho nápaditých možností, jak rostliny do. Umístění vertikální zahrady v interiéru nepřináší pouze estetický . Jako každá nová technologie , i značné rozšíření vertikální zahrady se . Pro zelené stěny a vertikální zahrady používáme technologii , která je velmi jednoduchá, ve své podstatě však téměř geniální a přelomová: . Tvůrce kuriózní vertikálních zahrad , slavný francouzský botanik Patrick Blanc zahájil své experimenty na vývoji technologie vertikální zahradu. Moderní vertikální zahrady Praha. Zelené stěny neboli vertikální zahrady.


SIgn AdMInIStrAtIvní budovy KKCg. Tato technologie tekutých. V letošním roce se Centrum inovací a transferu technologií na ČZU.


Zelená stěna je kouskem přírody, kterou můžete mít v interiéru. Na zelených skalních stěnách, .

V Praze se dokonce realizuje největší vertikální zahrada ve střední Evropě. Více mě ale baví technologie a vymýšlení nových systémů. Fresh Concepts Živé Stěny – Biosynthéza přírody a technologie.


Pro vertikální zahrady využíváme nejnovější poznatky a technologie.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky