pátek 13. června 2014

Alu pergoly

Mají nadčasový design a jsou atraktivním doplňkem. Abychom mohli vyrábět pergoly na míru vašim požadavkům, připravili jsme pro vás produktové řady hliníkových pergol s různými parametry. Archiv Podobné Ty klasické, dřevěné a bez zastřešení, porostlé vinou révou a dalšími popínavými rostlinami, vystřídaly moderní ALU pergoly. Klasické hliníkové pergoly české výroby se řadí k nejžádanějším v sortimentu.


Modelová řada zahrnuje standardních rozměrů, lze je však upravit i na míru. Nabízejí totiž místo k zábavě i .

Bezúdržbová konstrukce alu pergoly se zastřešením z polykarbonátu či látky zajistí . Vyberte si zo širokej ponuky klasických hliníkových pergol. Jedná se o variabilní systém pergol a altánů, ale taky např. Hliníkové ALU pergoly cenník.


Základem je hliníkový stavebnicový čtvercový profil o . Dopřejte si pohodlí zastřešené terasy moderními hliníkovými . Stylová eloxovaná pergola u moderního urbanistického domu, to je zase další třešnička v našich . Zasklení pergoly pro zákazníka z okolí Jindřichova Hradce s cílem zamezit velkému. Alu zasklení pergoly Jindřichův Hradec Rámové zasklení pergol a teras.

Pod žlabem je umístěn nosník, který lze dále vyztužit. Dřevěné a hliníkové zahradní pergoly pro vaši zahradu za příznivé ceny. Vlnité polykarbonátové desky. Zastřešení vlnitým polykarbonátem. ALU trapézový polykarbonát.


Pergola z trapézového polykarbonátu. Ukázky našich realizací s popisem. Realizace Brno - hliníková pergola. Inovatívne riešenia v oblasti výroby pergolí. Neváhajte a kontaktujte nás ešte dne!


The B-2pergola is the showpiece of the Brustor Outdoor Living family. With the full-automatic tilting aluminum slats (cm), you regulate the sun raid . Najlacnejšie hliníkové pergoly so zasklením bezpečnostnými sklami. Ako pergola je označovaná jednoduchá záhradná stavba porastená popínavými rastlinami, ktorej účel je predovšetkým dekoratívny. PERGOLA Chcete svojej záhrade dodať romantickú atmosféru?


Postavte si v nej pergolu. CHARAKTERISTIKA SYSTÉMU Tento systém je spriaznený so systémom Aliver. V porovnaní s Aliverom sa ale kombinuje s drevom.

V obchodech Ize koupit nejrûznëjsï díly a cásti staveb- ních konstrukcíz rûznych materl- àlû. To, zda se rozhodnete pro prírodní drevo, pro kfehce pûso- bící . Vyrobíme a postavíme hliníkové zimní zahrady či pergoly , doplněné plastovými okny a dveřmi.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky