středa 25. června 2014

Zahradnictví doubek

ZAHRADNICTVÍ NOVÝ BOR DOUBEK JAN , Boženy Němcové ul. Vazba - pohřební, dušičková, vánoční. Ohodnotit Přidat fotku Navrhnout úpravu Kontaktujte nás Navigovat . Zabýváme se pěstováním okrasných rostlin, realizací a údržbou zeleně. Pěstujeme okrasné dřeviny, trvalky, jehličnany a balkonové rostliny.


Je nám líto, ale u tohoto inzerátu není uveden bližší popis.

Jste zástupcem inzerenta a chcete zde umístit Vaši prezentaci? By creating an account you are able to follow friends and experts you trust and see the places . Adresa: Sloupská 40 Nový Bor,. Detailní informace o firmě. Realizace a údržba zahra odborné poradenství v zahradnictví.


Ovocné stromky, okrasné keře, sazenice růží, buxusy a habry na živý plot, balkonové květiny včetně novinek z vlastní . Prodejní místo Česká Lípa - autoservis. Pěstování a prodej květin a zeleniny, nabídka semen, sazenic a zahradnických potřeb.

Obchodní firma: Doubek Jan. Dále se zaměřujeme na údržbu a závlahu zahrad či instalace zahradních. Specializací naší společnosti je realizace zahrad na klíč. Popis činnosti: Naše zahradnictví se zabývá pěstováním a prodejem květin a zeleniny.


Bikebase, Aleš Gregor, Prácheň. Nabízíme zde také semena, sazenice či zahradnické potřeby. Pan Milan Janoušek s rodinou, Nový Bor . Zahradnictví a zahradnické centrum Doubek - pěstování a prodej okrasných dřevin, trvalek, jehličnanů a balkónových rostlin - realizace a údržba zahrad.


Krajinářství a zahradnictví. Zahradnická fakulta — Management zahradních a krajinářských úprav. Odborným garantem by bylo jako v minulosti místní Zahradnictví Doubek ,“ říká vedoucí odboru životního prostředí Jitka Kopčáková. Stará Paka, Revoluční 477. Zámečnictví Kovařík Jiří Zámečnické práce, kovovýroba.


Naše zkušenosti v tomto oboru plynou z dlouholeté praxe, pod vedením výše uvedené zahradnické legendy… Rozsah našich služeb sahá od založení nové . Hrdlička SaintPierre rajče zahradnictví hrdlička Supersweet rajče sazenice zahradnictví. Ověřené kontakty z katalogu firem Najisto. Algida – Unilever, NIKE, Zahradnictví Doubek Nový .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky