čtvrtek 26. června 2014

Parni sauny

Pod pojmem “ parní sauna ” rozumíme vlhkou teplou lázeň. Přinášíme českým zákázníkum vysoce kvalitní parní sauny , které vybavujeme technologiemi Harvia z Finska, nebo můžeme zajistit odborné poradenství a . Oproti klasické sauně je teplota v páře nižší a. Nabízíme parní sauny , římské lázně a turecké lázně hamam v různých variantách. Sauna se obvykle obkládá mozaikou nebo keramickými obklady.


Vše, co chcete vědět o parní sauně.

Naučte se, jak maximálně využít příznivé účinky saunování, a jak používat vonné esence a peelingové soli do sauny. V porovnání s klasickou saunou však není tak horká a je mnohem vlhčí. Tím se zásadně liší od sauny.


Můžeme se setkat s klasickou parní saunou , v níž je vlhkost . Tak se může ptát jen ten, kdo saunu či parní lázeň neokusil. Parní lázně vyvíjí díky parnímu generátoru vodní . K čemu je to vlastně dobré?

Instalace vyvíječe páry a sauny samotné není snadná . Prohřejte své tělo po vzoru severských národů v horké sauně nebo vyzkoušejte. Parní sauny se liší od té tradiční finské v teplotě, která je nižší, a také vlhkostí v sauně, která je naopak vyšší. Vyvíječ páry může být nainstalován do jakékoliv sauny či místnosti, která bude sloužit jako parní sauna. Vlhkost vzduchu v parní sauně stoupá skoro až ke . Užívejte si blahodárné účinky saunování v pohodlí domova.


Parní turecké sauny a wellness dodáváme na klíč. Relaxujte v páře třeba každý den! Pára je prostředkem k dokonalé relaxaci a stimulaci životních funkcí. TĚLO a mysl očistíte v parní sauně. Má pozitivní vliv na zdraví i krásu.


Parní sauny a wellness zařízení jsou dodávány na klíč a splňují parametry pro domácí i veřejný provoz. Máte vybrané filtry: parní. Pro realizaci používáme výhradně speciální stavební . Na rozdíl od klimatu v klasické suché sauně se u parní jedná o vlhkou teplou . Parní koupel je oblíbená a zdravá potní lázeň, podobná sauně.

Fi Wellness nabízi finskou saunu, parní saunu , odpočinkovou zónu a profesionálně. Jelikož je zde na rozdíl.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky