středa 18. června 2014

Dřevěné lehátko zahradní

Celkové rozměry: 200x75x35 . Vhodné pro zahradní kryté plochy a interiéry. Při vhodném ošetření možno . Happy Green Plážové lehátko. Archiv Podobné Hledáte zahradní lehátko dřevěné ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo.

Porovnejte ceny, zjistěte dostupnost, přečtěte si recenze produktů nebo hodnocení . Polohu lze nastavit na podhlavníku a také ve spodní části lehátka. Zahradní lehátko plážové, dřevěná konstrukce, nosnost 100kg. Díky kvalitně opracovanému dřevu z české borovice dokonale zapadne do . Vyberte právě teď to pravé zahradní lehátko pváš relax. Vyberte si ratanové, dřevěné , textilní, plastové či kovové zahradní lehátko.


Nabízíme i skládací modely. Dopřáli byste si rádi prostor k zahradnímu lenošení? Pod pergolou, na slunci nebo ve stínu košatého stromu?

Dřevěné zahradní lehátko je jednou z možností,. Se zahradním lehátkem z JYSKu můžete odpočívat a zapomenout na . Provedení: Pohodlné vysoce kvalitní lehátko z akátového dřeva. Kvalitní pevné dřevo odolné proti povětrnostním podmínkám. Detailně propracované zahradní lehátko , které je. Masivní zahradní lehátko z tropického dřeva Shorea.


LUISA lehátko - FSC Stabilní polohovací zahradní lehátko z lakovaného borovicového dřeva. Ideální na zahradu , terasu nebo k bazénu. Lehátko zahradní dřevěné RL-STANDARD. Dřevěná polohovací lehátka Vám poskytnou nebývalé pohodlí a navíc se stanou ozdobou Vaší zahrady. Dřevo jako přírodní materiál ladně doplní květinové . Výhody: Pevné, masivní, stabilní provedení.


Polohovatelná opěrka za dřevěné područky. Povrchová úprava, elegantní vzhled. Plně polohovatelné zahradní lehátko. Kolečka pro snadnou manipulaci. Dřevěná zahradní lehátka , kovová, plastová, ratanová, skládací, plážová, luxusní.


Pro inspirace na nábytek do zahrady navštivte portál . Detajlně propracované zahradní.

Tento výrobek najdete v kategorii Nábytek a podkategorii .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky