pondělí 30. června 2014

Jak zakrýt bazén

Mít bazén na zahradě je zvlášť v létě velmi příjemné. Ale i když se vám určitě pohled na vodní hladinu líbí, už při pořizování bazénu byste si měli rozmyslet, jak. Dobrý den, máme kruhový bazén Mountfield průměr m zapuštěný do země - nad zemí zbývá asi cm.


A řešíme problém, jak zakrýt bazén na zimu. Další možností zakrývání bazénu je zimní krycí plachta, která se upevňuje za uchycovací oka po obvodu. Praktičtější než bazénové plachty a fólie je systém .

Ahoj, rádi bysme letos opravdu zakryli nadzemní bazén na zimu. Máme tlustou fólii s okama po obvodu. Těma jsme protáhli drát a napínákem . Podívejte se na jejich rady a přidejte do diskuze své zkušenosti. Fóliová a textilní zastřešení bazénů kruhový bazén.


Potřebujete zakrýt bazén ? Zjistěte výhody a nevýhody solární plachty, krycí plachty na bazén, bezpečnostních lamel a zastřešení bazénu. Ušetřete za bazénovou chemii!

Máme pro vás komplexní systém moderního, elegantního a praktického zastřešení a zakrytí bazénů. Vyberte si podle svých přání . Jak může být snadné zakrýt bazén. Provedeme vám kvalitní a bezpečnostní zakrytí vašeho bazénu. Doporučuje i zakrytí bazénu na zimu, které zabrání napadání nečistot a zpomalí množení bakterií a řas.


Na jaře pak bude podstatně snazší . Nejjednodušším a nejsnáze dostupným řešením, jak bazén ochránit proti padajícímu listí je přikrýt ho běžnou plachtou. Rozměrné plachty na zakrytí bazénu. Podobný efekt nabízí i lamelové zakrytí,“ říká Všetečka. Odborníci navíc doporučují kombinovat zastřešení nebo lamelové zakrytí bazénu spolu . Na závěr předzimní přípravy bazén zakryjeme neprůhlednou plachtou, která zabrání přístupu světla svědčícímu řasám a padání nečistot z okolí. Lamely na bazény jsou nejdokonalejším způsobem zakrytí bazénu.


Tento systém jako jediný umožňuje automatické zákrývání bez použití vodících lišt, tyčí a lan. Nezapomeňte také bazén zakrýt krycí plachtou. Zabráníte tak znečištění vody listím, jehličím a nafoukaným prachem. Pokud máte na zahradě vlastní bazén , je na čase začít řešit jeho zazimování.


Mimo jiné je třeba vyřešit i otázku, čím bazén na zimu zakrýt. Plachta na bazén nabízí jednoduché a levné řešení.

Bazén zakrytý solární, nebo krycí plachtou je mnohem méně náročný na údržbu i množství bazénové .

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky