pondělí 23. června 2014

Bazén ratíškovice

Pondělí, možnost pronájmu. Bazén má rozměry 25m na délku a 10m na šířku, hloubka je od m až po 7m. Zaměřujeme se na kvalitní bazény s pevnou konstrukcí (polypropylen 8mm), vybaveny funkční bazénovou technologií s komfortním ovládáním.


Soukromý krytý plavecký bazén o délce metrů, šířce metrů a hloubce metru. V této rubrice naleznete koupaliště, bazény , plovárny i lomy a rybníky vhodné ke koupání.

Jsou zde aktualizované informace o místech jako je Aquapark . Rozměr: 25m x 10m, hloubka: 2m – ,7m. Celoroční služby: - plavecký . GPS: N 48° 54′ 59″ E 17° 9′ 55″. Kontaktní osoba: Ilona Pavlíková. Je zde možnost využít služeb plavecké školy, kuželek, volejbalových kurtů a . Přehledně, bez reklam, kontakt na majitele.


Možnost strávit dovolenou v soukromí u vody v okolí bazénu.

Na dvoře se nachází venkovní krb, houpačka, vyhřívaný bazén (průměr m) a lehátka na slunění, . Nejlepší ceny, žádné další poplatky, plaťte přímo na hotelu. Ratíškovice - ubytování na chatě, chatce či apartmánu. Garance stejné nebo nižší ceny. Ubytovnu na bazénu využíváme již dlouhodobě a vždy s velmi dobrou kvalitou služeb. Nudistické pláže jsou pro mnohé místem, kam se . Kčpronájem hod: 70- Kč . Chalupa stojí na velkém a oploceném pozemku, který se dělí na dvě části.


V obci se nacházejí tenisové kurty a krytý bazén. Sraz ve 13:před bazénem , ukončení asi 14:45. S sebou: plavky, ručník, kdo potřebuje . Pro dopravu našich plavců využíváme autobusovou dopravu, . Za ním vznikne cesta a parkoviště pro kulturní akce, sport i krytý plavecký bazén. Slovácká chalupa je chalupa z 19. V areálu je k dispozici krytý plavecký bazén.


Ubytování chalupa s bazénem jižní Morava, okres Hodonín. Naše chalupa se nachází v klidné části jihomoravské .

Koupaliště nabízí svým návštěvníkům velký bazén m, menší bazén pro neplavce m, tobogán, skluzavku, hřiště na . Vstupné do bazénu hradí každý sám. Výroba, prodej, montáž:- bazény - zastřešení bazénů - plastové sudy- dlažba- plastové nádrže a šach. Byla zde postavena kolonie bytů, obcho ubytovna, k dispozici byl i bazén , hřiště a zubní.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky