středa 11. června 2014

Balkony zabradlie

Hliníkové zábradlia pre vaše schodisko, balkón či terasu. Vyberte si z množstva vzorov, farieb a vyhotovení. Záruka až rokov na povrchovú úpravu.


Zábradlia navrhujeme a vyrábame v širokej škále materiálových a tvarových vyhotovení. Zábradlie na schody a zábradlie na terasu, sklenené, drevené aj nerezové.

Chráni: budovy, parapety, rímsy, balkóny , zábradlia , sady, čerstvo nasade. Uvedená cena je priemerná cena tohto modelu za 1bm ( bežný meter) materiálu. To znamená kotvenie , madlo , výplň bezpečnostné sklo . Na základe výkresovej dokumentácie a konkrétnych požiadaviek zákazníka nerezové zábradlie vyrábame na balkóny , schody,terasy a francúzske okná.


Návrh vždy vytvárame na mieru zákazníkovi, tak aby čo . Stavíte nebo rekonstrujete byt, rodinný dům nebo firmu a přemýšlíte o vhodném zábradlí do interiéru nebo exteriéru? Určitě Vás zaujme Náš systém .

Závěsné balkony pro všechny typy domů. Tento produkt byl vyvinut pro zákazníky , kteří ve svém bytě nemají balkon , nebo mají pouze tzv. Nabízíme ocelové závěsné balkony , samonosné ocelové a železobetonové lodžie a ochranná zábradlí.


Zároveň provádíme opravy stávajících balkonů a lodžií. Nerezové zábradlia , balkóny , brány, ploty, francúzske okná, sklenené dvere, prístrešky! Na balkóny , zábradlia a rôzne iné výplňe sa dá použiť viacero z týcho vyššie uvedných profilov.


Sme výhradnými zástupcami firmy PEKSTRA v SR. Vyrábame oceľové závesné balkóny , samonosné oceľové a betónové lodžie a zábradlia v bytových domoch. Výroba venkovní dřevěného zábradlí a nerezového zábradlí pro rodinné domy.


Provádíme zábradlí v interiérech a terasách. Montujeme terasy z Modřínu, . Jak by mělo zábradlí vypadat, závisí na celkovém stylu a . Sekcia Zábradlia a balkóny. Kované zábradlia ponúkame z rôznych materiálov s uchytením zhora na schod ako aj zboku. Tyče použité na výrobu máme v .

Budete mít oprávněný pocit bezpečí a svůj balkón můžete začít naplno využívat. Vodorovne je podla mna krajsie, ale asi nebezpecne, ak su v dome male deti. Zas na druhu stranu - deti nebudu male stale.

Žádné komentáře:

Okomentovat

Poznámka: Komentáře mohou přidávat pouze členové tohoto blogu.

Oblíbené příspěvky